Wg. mnie RC a klasyczne dragi różni to, że po syntezie i badaniach zostały włożone do szuflady. Większość typowych dragów ma zastosowania medyczne, lub chociaż potencjał, ale niektóre RC są na tyle nieprzebadane i nieprzewidywalne, że narazie czekają na swój czas.
Ja sie nabawiłem urojeń przez jaranie kanna i psychozy po nockach z klefem. Ale to było przesadzanie, biorąc normalną fete tak samo jak kiedyś klefa, równie dobrze bym sie przemłócił jak rckami.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
Tytul tego tematu powinien byc zmieniony. Tu nie chodzi o Research Chemicals, tylko o Desing Drugs. RC dotyczy wszelkich srodkow, jakie sa do badania laboratoryjnego. Niekoniecznie musza to byc dragi. Wnosilbym u poprawe nazwy Maniek
12.12.2022, 16:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2022, 16:08 przez horsii.)
Tak, ale research chemicals to eufemizm powszechnie i od dawna używany w odniesieniu do designer drugs, to nie jest jskies rażące przewinienie. Widziałeś tu na forum kogoś używającego sformułowania 'designer drugs'?
horsii no wlasnie nie widzialem. Najpewniej wlasnie dlatego, ze w swiat idzie przekaz o RC zamiast DD 😁😁😁 Moze by tak odwrocic trend i przywrocic chwale prawdzie 😎
(12.12.2022, 16:00)horsii napisał(a): Tak, ale research chemicals to eufemizm powszechnie i od dawna używany w odniesieniu do designer drugs, to nie jest jskies rażące przewinienie. Widziałeś tu na forum kogoś używającego sformułowania 'designer drugs'?