Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alkoholizm
14.12.2022, 12:00
alkohol to tylko w razie zlych stanow po RC,ale to kwestia paru piwek,i w weekend,ale to juz tylko alko wystawne,nie byle jakie.
łycha,i dobra wodeczka pita w postaci drinków.
Teraz w czasie rezygnacji z duzych ilosci rc to weekendy tylko z procentami,i jakiś euforyk jak sie trafi za aktywność.
Wpierdalać sie w inne uzaleznienia to juz,totalna glupota.
łycha,i dobra wodeczka pita w postaci drinków.
Teraz w czasie rezygnacji z duzych ilosci rc to weekendy tylko z procentami,i jakiś euforyk jak sie trafi za aktywność.
Wpierdalać sie w inne uzaleznienia to juz,totalna glupota.
14.12.2022, 12:28
Alkohol to trucizna - legalnie sprzedawana ludziom Smutne. Ale każdy ma wybór...
14.12.2022, 12:32
Ooo Beeniepatu może wytłumaczysz mi dlaczego właśnie tak jest,że alko jest legalne a narkotyki już nie? Przecież jedno i drugie robi spustoszenie w mózgu fakt dragi trochę szybciej i mocniej.Ale jak widać każdy i tak na własną rękę próbuje sobie to ogarnąć. To dlaczego tego nie zalegalizują?
14.12.2022, 12:41
Dilleraaaa to temat na dluzsza dyskusje. Wszystko zaczelo sie od 'szlachetnego elsperymentu'. Polecam poczytac o tym - to jest geneza obecnego stanu rzeczy.
YOUR ATTORNEY
15.12.2022, 12:27
Nie dla kazdego to trucizna Znam ludzi, którzy potrafią zarządzać sobą w obliczu alko.
15.12.2022, 12:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2022, 12:42 przez Dilleraaaa.)
Jak dla mnie są dwa oblicza alkoholizmu być może mam błędne myślenie,ale są alkoholicy którzy myślą a są tacy co mają wodę w mózgu i nic nie jest w stanie ich przekonać.Tak jak ktoś wspomniał kobiety częściej popadają w alkoholizm i mają trudniej z niego wyjść oczywiście jeżeli chcą wyjść.Znam przypadek kobiety,która jest matką 4 dzieci jedno dziecko ma już pełnoletnie trójkę pozostałych nie i nawet kwestia odebrania jej dzieci ją nie rusza bo jest wypraną egoistką z uczuć.Znam też przypadek faceta co potrafił mając 30 parę lat z płaczem przyjść do swojej mamy i prosić o pomoc.Także nikomu się źle nie życzy ale tamtej wyrachowanej kobiecie już nic nie pozostało jak obudzenie się z ręką w nocniku będąc ubezwłasnowolnionym lub dwa metry pod ziemią gdzie będzie już za późno
15.12.2022, 18:03
Najgorzej siebie oszukiwać i mówić że się nie ma problemu z alkoholem - a w rzeczywistości jest inaczej. Dotyczy to także innych używek i uzależnień.
Słyszałeś pewnie takie stwierdzenie
Nawet biliard much nie przekona mnie, że gówno to rarytas.
Jak to?
Przecież biliard much nie może się mylić?
A no tak... Większość nie zawsze ma racje.
Słyszałeś pewnie takie stwierdzenie
Nawet biliard much nie przekona mnie, że gówno to rarytas.
Jak to?
Przecież biliard much nie może się mylić?
A no tak... Większość nie zawsze ma racje.
16.12.2022, 01:34
nie wiem czy lepiej juz cpac czy pic xD
skutki uboczne zaleza od tego czego naduzywasz, wszystko w nadmiarze jest zle
to dawka czyni trucizne
skutki uboczne zaleza od tego czego naduzywasz, wszystko w nadmiarze jest zle
to dawka czyni trucizne