Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobić dobrą bombkę?
12.12.2022, 13:58
Najlepiej i najszybciej to zawinąć w chusteczkę higieniczną - ja tak robię. Narazie się sprawdzało. Głównie fete tak brałam.
18.12.2022, 05:49
Za namowa czatu zajebalem w tamtym tygodniu pierwsza w zyciu bombeczke z 4cmc ale jak na ostroznego zawodnika pelne bhp zachowane czyli odsypac z jakis supli nasypac do kapsulki i wio taki maly poradnik sapera.
19.12.2022, 23:13
Kapsułka żelatynowa najlepiej, z internetu można zamówić takie puste.
Można tez dać w bletke jak do blanta i zawinąć i zakręcić, mniejsza szansa ze się rozerwie niż w przypadku higienicznych.
Często tez do puszki coca coli 330ml wsypywalem tyle co do bombki, zamieszałem lekko i zakręciłem (wypiłem).
Jakby się komuś rozerwało w kapie to popić większa ilością wody np.
Można tez dać w bletke jak do blanta i zawinąć i zakręcić, mniejsza szansa ze się rozerwie niż w przypadku higienicznych.
Często tez do puszki coca coli 330ml wsypywalem tyle co do bombki, zamieszałem lekko i zakręciłem (wypiłem).
Jakby się komuś rozerwało w kapie to popić większa ilością wody np.
20.12.2022, 02:15
Rozpuszczac w napoju to raczej srednio, bo tak jak poprzednicy pisali jest kwestia, żeby substancja nie miała kontaktu z zębami