Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
24.12.2022, 23:58
SztywnyMisza
Do usług😁 Dla was moje mordeczki wszystko co najlepsze.
Do usług😁 Dla was moje mordeczki wszystko co najlepsze.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.12.2022, 00:00
Dzisiaj wigilia, to i kot przemówi ludzkim głosem😎
@"Lady Giwera"
Zaplanuj sobie wolne na ten czas i polecam zaopatrzyć się w jakiś dobry lubrykant, bo zaprawdę powiadam Wam, będzie potrzebny😎
@"Lady Giwera"
Zaplanuj sobie wolne na ten czas i polecam zaopatrzyć się w jakiś dobry lubrykant, bo zaprawdę powiadam Wam, będzie potrzebny😎
NIE dla OPIO !!!
25.12.2022, 00:13
Kurczę upieczonę. 😀 Rozważałem zakup właśnie Analogu na sylwestra, ale chyba się cykam teraz. Nie wiem czy chcę spędzić taki fajny, "towarzyski" dzień czy w sumie ⭐NOC⭐ na trzepaniu kapucyna w czterech ścianach. 🤣 Ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Nie ukrywam, że libido to ważny element każdych badań, a nawet docelowy. 👽
25.12.2022, 09:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2022, 09:57 przez kot_kreskowy.)
@"Kaja Buza"
No jasne, że libido to cel nadrzędny. Mam to samo w większości przypadków badawczych.
Ja nie wyobrażam sobie abym przyjlutował hexa i poszedł bawić się w sylwestra – to niemożliwe w moim przypadku.
Być może są ludzie, którzy są w stanie tą fazę kontrolować, jeśli tak to ogromny szacun.
Moim nieskromnym zdaniem analogue hexen to sprzęt stworzony do sypialni.
Zarówno solo, z partnerką/partnerem czy tam w trójkącie😁 Co kto lubi.
Ale na towarzyskie spędzanie czasu, szczególnie w sylwestra polecam bardziej stonowane specyfiki, np 3/4cmc bądź 3/4mmc
Escobar
Bez kozery powiem, że za tego Hexa należy się chemiczny Oscar🔥
No jasne, że libido to cel nadrzędny. Mam to samo w większości przypadków badawczych.
Ja nie wyobrażam sobie abym przyjlutował hexa i poszedł bawić się w sylwestra – to niemożliwe w moim przypadku.
Być może są ludzie, którzy są w stanie tą fazę kontrolować, jeśli tak to ogromny szacun.
Moim nieskromnym zdaniem analogue hexen to sprzęt stworzony do sypialni.
Zarówno solo, z partnerką/partnerem czy tam w trójkącie😁 Co kto lubi.
Ale na towarzyskie spędzanie czasu, szczególnie w sylwestra polecam bardziej stonowane specyfiki, np 3/4cmc bądź 3/4mmc
Escobar
Bez kozery powiem, że za tego Hexa należy się chemiczny Oscar🔥
NIE dla OPIO !!!
27.12.2022, 12:08
kot_kreskowy jak napiszesz recke i wystawisz dobra ocene to od razu chce się spróbować, robisz to w taki sposób. Sprzedałbys złotnikowi srebro haha
27.12.2022, 13:09
fiodor
Bardzo dziękuję za dobre słowo ❤️
To najlepsze, co mnie spotyka za dobrze wykonaną robotę i jest pięknym zwieńczeniem pewnego łańcucha;
#1 Escobar wysyła zajebisty towar
#2 Testuję go i piszę opinię adekwatną do jakości
#3 Zostaje to docenione przez innych użytkowników
Jest to budujące fhooy💪 Piona👋
Testujcie Hexa, bo wrażenia są naprawdę kozackie.
Bardzo dziękuję za dobre słowo ❤️
To najlepsze, co mnie spotyka za dobrze wykonaną robotę i jest pięknym zwieńczeniem pewnego łańcucha;
#1 Escobar wysyła zajebisty towar
#2 Testuję go i piszę opinię adekwatną do jakości
#3 Zostaje to docenione przez innych użytkowników
Jest to budujące fhooy💪 Piona👋
Testujcie Hexa, bo wrażenia są naprawdę kozackie.
NIE dla OPIO !!!
Jakie dawki walisz , ma to cos wspolnego z hexem ktory byl latem?
a rade wapnac tylko trzeba zakropic troche lq zeby za szybko nie spalic materaialo i jest odczuwalne wejscie jeest rush ale to ie to, hex nos
(14.12.2022, 11:09)Escobar napisał(a): Analog hexen został stworzony z myslą o snifie ewentualnie oral. Vapo raczej odpada, ,chociaż niektórzy mówią ze da sie i vapo. Nie myl analog hexen ze starym hexem. Analog hexen to produkt wymyslony przez nas i to jest nazwa handlowa a nie chemiczna. Nazywa sie tak bo w działniu jest bardzo podobny do starego hexa ale oczywiście nie jest taki sam .
a rade wapnac tylko trzeba zakropic troche lq zeby za szybko nie spalic materaialo i jest odczuwalne wejscie jeest rush ale to ie to, hex nos
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
28.12.2022, 08:01
Co z tego że zapalisz pan a bania słabsza , sniff jest oka przecież normalnie się ucpasz pan