Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
darmowe 5 dyszek + 150zl za warunki promoci
22.12.2022, 14:13
kazdy mowi, ze wezmie te 5 dyszek, jakos nie widze by ktos wypelnij wnioski, nabijamie postow do sampli, nawet w watkach gdzie mozna dostac darmową kase, kurwa promień Schwarzschilda forum wyznaczony, choć lepiej by brzmiało Samplschilda
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
Nic tam kurwa nie działa, ta aplikacja PeoPay jest rozjebana jak ukraina. Próbowałem wszystkiego, przez tel, przez apke, przez kutasa, hasło poprawne a nie działa, chrzanic to, wkur#$łem sie po godzinie męczenia sie z tym badziewiem i jebnąłem to w pizd.
26.12.2022, 17:16
przez mozille duzo ludzi sie skarzy na utrudnienia
get
over
it
over
it
26.12.2022, 17:20
(26.12.2022, 17:14)horsii napisał(a): Nic tam kurwa nie działa, ta aplikacja PeoPay jest rozjebana jak ukraina. Próbowałem wszystkiego, przez tel, przez apke, przez kutasa, hasło poprawne a nie działa, chrzanic to, wkur#$łem sie po godzinie męczenia sie z tym badziewiem i jebnąłem to w pizd.
O kurwa, ja pierdole! Jak mogłeś nam to zrobić.
Pudzilla po jakim czasie te 150zl dają dodatkowe?
26.12.2022, 19:13
sebekx9 https://www.pekao.com.pl/dam/ROOT-LANDIN...edycja.pdf
sprawdz w regulaminie, chyba co miesiac 50zl jak uzywasz apki i wykonasz pewnie jakas ilosc transakcji blikiem/karta
sprawdz w regulaminie, chyba co miesiac 50zl jak uzywasz apki i wykonasz pewnie jakas ilosc transakcji blikiem/karta
get
over
it
over
it
nie będę pisał ile mam złotówek , 8 % 3 miesięczna lokata wyciągam jakieś 1400 zł , i automatu kasa leci na konto i zaś ustawiam na 3 miesiące
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
07.01.2023, 14:25
też zakładam konta oszczędnościowe na 3 miesiące bez żadnych opłat , zawsze szukam banku gdzie jest promocja i najwyższe oprocentowanie %%%...
jak termin się kończy zamykam konto i idę do kolejnego banku z moimi pieniążkami. Zawsze jakieś pieniądze wpadają, chociażby na paliwo.
Robię to z podejściem, że banki na nas w chuj zarabiają więc my też coś musimy od nich wziąść.
Polecam!
jak termin się kończy zamykam konto i idę do kolejnego banku z moimi pieniążkami. Zawsze jakieś pieniądze wpadają, chociażby na paliwo.
Robię to z podejściem, że banki na nas w chuj zarabiają więc my też coś musimy od nich wziąść.
Polecam!
07.01.2023, 16:14
Jakaś weryfikacja dowodu czy coś ? i da rade odrazu z bankomatu wypłacić blikiem czy tylko przel na inne konto?