Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ulubione papierosy i tytonie
30.12.2022, 03:37
Lubię smak i zapach tytoniu. Najbardziej lubię mocne papierosy, takie które "kopią" po gardle. Podchodzi mi większość papierosów, ale najbardziej lubię... Mocne25 XD. Na prawdę, są mocne i mają zupełnie inny smak niż reszta koncernówek bo są bez tej całej chemii, 100% tytoń. Zauważyłem też że tak nie śmierdzi po nich
30.12.2022, 21:59
Z tych naturalnych to paliłam sporo Camel Natural i Pueblo. Dla mnie są na równi, choć w Camelach czułam delikatną nutę orientalnego tytoniu (możliwe, że mi się wydawało). Pueblo też nie były złe, były trochę mocniejsze, ale nie raziły zbytnio jakimiś perfumami etc.
31.12.2022, 01:31
Marlboro czerwone, najczęściej setki.
Najlepsze z możliwych papierosów, chociaż jestem odosobniony w tym przekonaniu, bo mało kto w moim towarzystwie je lubi.
Najlepsze z możliwych papierosów, chociaż jestem odosobniony w tym przekonaniu, bo mało kto w moim towarzystwie je lubi.
31.12.2022, 02:23
31.12.2022, 03:02
kto szuka tytoniowych lq o ktore ciezko albo smak jest do chuja op==podobny polecam lq dark lie e smoth tobacco albo mentol tobacco
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
06.01.2023, 08:13
Empirycznie i subiektywnie rzecz ujmując, pale niebieskie LS, były świetne po wprowadzeniu, teraz trochę "zmiecin" dodali, ale i tak nie mam ochoty palić nic innego.
Od czasu do czasu mam też ochotę na Marlboro light albo na Camele mocne, ale Cameli niebieskich już nie trawię
Tytoń w fajkach szybko się zmienia, zależy który koncern ma w danym momencie bardziej w dupie polski rynek tytoniowy
Od czasu do czasu mam też ochotę na Marlboro light albo na Camele mocne, ale Cameli niebieskich już nie trawię
Tytoń w fajkach szybko się zmienia, zależy który koncern ma w danym momencie bardziej w dupie polski rynek tytoniowy