Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
02.01.2023, 18:19
Gratulujemy! W loteriach charytatywnych liczy sie wplata a nie nagroda 👌
YOUR ATTORNEY
02.01.2023, 18:26
ale ladnie ojebali sanda, 20kg minimum w dupe, teraz ma tak ubogi asortyment :/ szkoda ale trzeba uwazac z fartem
02.01.2023, 18:42
pewnie niedlugo oferta sie rozszerzy to profesjonalny sklep z bogatym menu
powoli wroca do zywych
powoli wroca do zywych
(02.01.2023, 17:53)furiat napisał(a): sand powrocil wlasnie juz skladam zamowienie na cristala i diamonda ale sie ciesze ze juz jest z nami
byki pobierac te sorty poki sa na magazynie
Ty kur.. na sperme w słoiku składasz zamowienie u sąsiada... ta pala nic nigdy nie zamowila , ale to 99% osob wie,
(27.12.2022, 20:06)Medellin85 napisał(a): A ja napisze tak
- MAM CALKOWICIE WYJEBANE W NICH I ICH PROBLEMY dla mnie każdy sklep z tamtego forum jest nie uczciwy i nie można się z nimi dogadać.
Admin z dopka pisze i oskarża że Escobar i słoń to oszuśći i SCAM a zamawiam od nich regularnie i uważam że to 2 najlepsze sklepy które , mogę śmiało polecić.
(Nigdy nie miałem żadnych problemów i wiem że jak napiszę do nich to dostanę odpowiedź- Proste i uczciwe podejśćie do klienta )
Co do sklepów z tamtad to nigdy nie miałem problemu po banie w Chinach na kannabinoid u tego chuja zlotowy bolka i zawsze paka doszła legit z dobrym bhp. A takto sand cwel kurwismk jebane blaza złodziej jebany.
(02.01.2023, 18:26)wojtas99 napisał(a): ale ladnie ojebali sanda, 20kg minimum w dupe, teraz ma tak ubogi asortyment :/ szkoda ale trzeba uwazac z fartem
Serio ? Hahahahahahahahhahah i dobrze tej kurwie ja straciłem 100g to ta kurwa niech kozy z nosa je teraz smierdziel jebany !