Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej praktykowany sposób przyjęcia?
05.01.2023, 07:06
Mądralo to mam pisac dokladnie nazy substancjii wiadomo ze jak pisze euforyki to mam na mysli 3mmc 3cmc itd. a stimy to amnf mdphp itd.
05.01.2023, 07:17
(31.12.2022, 08:32)DonSzczurek napisał(a): Najlepiej tylko SNIFF / BOMBKA / DZIĄSŁO JAK SAJKO
Reszta to jakaś pomyłka i dla desperatów niestety
Według mnie oczywiście.
Co za ignorancja🤦♂️
To,że ktoś stosuje inne metody aplikacji, nie oznacza, że jest desperatem!
Na pewno jest bardziej świadomy.
Metamorfoza
05.01.2023, 08:50
(05.01.2023, 07:06)aleksander37 napisał(a): Mądralo to mam pisac dokladnie nazy substancjii wiadomo ze jak pisze euforyki to mam na mysli 3mmc 3cmc itd. a stimy to amnf mdphp itd.
Milo zaczac dzien od komplementu. Nawet oczywistego. Dziekuje bardzo. Moj post byl ironiczny, bo niefortunnie zabrzmial Twoj wpis. Skoro jednak powaznie podszedles do sprawy, to do rzeczy:
- staramy sie tutaj rozwijac swiadomosc co do substancji a nie uzywac sloganow. To jak Ty klasyfikujesz sobie substancje, wcale nie musi byc poprawna kwalifikacja.
- euforyki to co do zasady stymulanty, wliczajac fete, koks, itp. poprzez swoja farmakologie i impakt na receptory dopaminowe i noradrenalinowe; oraz opio - poprzez oddzialywanie na receptory opioidowe.
- wymienianie substancji zamiast ogolnego i niekoniecznie trafnego grupowania ich, jest pomocne dla uzytkownikow, ktorzy czerpia z wiedzy bardziej doswiadczonych uzytkownikow
- zabierajac glos, trzeba pamietac, ze czytajacy go uzytkownicy nie siedza w naszych glowach i pewne rzeczy moga nie byc tak oczywiste jak dla nas. Mowienie do siebie w postach jest lekko bez sensu
YOUR ATTORNEY
05.01.2023, 09:41
(05.01.2023, 08:50)beeniepatu napisał(a): Milo zaczac dzien od komplementu. Nawet oczywistego. Dziekuje bardzo. Moj post byl ironiczny, bo niefortunnie zabrzmial Twoj wpis. Skoro jednak powaznie podszedles do sprawy, to do rzeczy:
- staramy sie tutaj rozwijac swiadomosc co do substancji a nie uzywac sloganow. To jak Ty klasyfikujesz sobie substancje, wcale nie musi byc poprawna kwalifikacja.
- euforyki to co do zasady stymulanty, wliczajac fete, koks, itp. poprzez swoja farmakologie i impakt na receptory dopaminowe i noradrenalinowe; oraz opio - poprzez oddzialywanie na receptory opioidowe.
- wymienianie substancji zamiast ogolnego i niekoniecznie trafnego grupowania ich, jest pomocne dla uzytkownikow, ktorzy czerpia z wiedzy bardziej doswiadczonych uzytkownikow
- zabierajac glos, trzeba pamietac, ze czytajacy go uzytkownicy nie siedza w naszych glowach i pewne rzeczy moga nie byc tak oczywiste jak dla nas. Mowienie do siebie w postach jest lekko bez sensu
Mój post był takrze ironiczny a napewno nie miał Cie na celu w żaden sposób obrazić (jeżeli poczuleś sie urażony to sorki) ja to wszystko wiem i mógłbym też sie rozwodzic nad euforykami itp.Stwierdzilem ogólnie myślałem ze jest to dla wszystkich zrozómiałe.rozumie swój bład i na przyszłość bede pisał szczegółowo. Pozdro i miłego dnia
05.01.2023, 10:59
aleksander37 wlasnie o to chodzi, zeby posiadajac wiedze, dzielic sie nia w sposob szczegolowy. Tylko tak mniej swiadomi uzytkownicy moga dowiedziec sie, na czym dokladnie polega ten sport. Dzieki temu, maja jakas szanse na unikniecie kontuzji 😎
YOUR ATTORNEY
06.01.2023, 16:19
Najchętniej sposob przyjęcia to sniff chociaz niektore substancje na sniff sa nie aktywne wtedy wiadomo oral
07.01.2023, 20:34
Całkiem niedawno dowiedziałam się i przetestowałam, ze sposób przyjęcia ma wpływ na działanie. Najczęściej sniff, ale przyznaję, ze oral w przypadku cmc daje ciekawe rezultaty.
07.01.2023, 20:40
@"Lady Giwera" 🤦 No sorry, ale nie odkrywasz Ameryki 😎 Receptory sa roznie rozparcelowane po organizmie. A metabolizm przebiega dluzej lub wolniej - zalezy czy substancja ma dalej czy blizej
YOUR ATTORNEY