Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
Ten tyłek przez jakieś dwa lata systematycznie przychodził oo 50 czasem więcej i szedł z tym do domu zjadał to sam w ciągu paru dni ja osobiście go zbyt nie znałem i interesowało mnie co z tym roni
Po 2 latach się dowiedziałem że on był. Z pana 7 lat i ja nakrył x kumplem i poszedł wsumie domnie kupić coś sami to potem powiedz kupił 20g Władka i 3 dni Ti zjadł
Bo wtedy nie myślał o swojej z perspektywy ksbho poznałem mam okropnego moralniska topić złamane serce w prochach gorszą opcji niż topić smutek w wódce
Bo wtedy nie myślał o swojej z perspektywy ksbho poznałem mam okropnego moralniska topić złamane serce w prochach gorszą opcji niż topić smutek w wódce
Po 2 latach się dowiedziałem że on był. Z pana 7 lat i ja nakrył x kumplem i poszedł wsumie domnie kupić coś sami to potem powiedz kupił 20g Władka i 3 dni Ti zjadł
06.01.2023, 00:26
rekord 10g dobrej amfetaminy w jedna dobę.
Co do 3/4cmc nie ma sensu jeść więcej niż 5g solo, bo potem już nawet nie rusza i szkoda materiału ;D
Co do 3/4cmc nie ma sensu jeść więcej niż 5g solo, bo potem już nawet nie rusza i szkoda materiału ;D
06.01.2023, 01:54
Niezbyt lubię duże ilości naraz wole rozłożyć sobie na kilka dni by nie czuć tak bardzo zejścia, ale głupia głowa robi swoje. U mnie Max było 3g pentedronu w 2 dni a potem piekło, rzygi itp.
06.01.2023, 02:08
(06.01.2023, 00:26)seeOO napisał(a): rekord 10g dobrej amfetaminy w jedna dobę.po dobrej fuce 10g w dobe byz wachal dawo pd spodu
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
11.01.2023, 14:16
O cmc pisałem o dawkach max Hex 200 mg oral tego iglaka , mdphp też pisałem
Jak coś pytać może coś mi ktoś nasunie lub przypomni
Jak coś pytać może coś mi ktoś nasunie lub przypomni
11.01.2023, 18:24
Na jeden strzał sniffem 1,3 klefa
Znajomi się pytali czy wszystko w porządku, a ja sam miałem taka pizdę że nie potrafiłem się wysłowić, a obraz tak rozmazany, że nie potrafiłem rozpoznać osoby z trzech metrów XD
Minusem było to że nie potrafiłem z nikim rozmawiać bo co zaczynałem zdanie to po 2-3 słowach się zacinałem i zapominałem co chciałem powiedzieć
Sama bomba była zajebista, a jeśli chodzi o rekord w ciągu całej nocy to 10g klefa z dziewczyna jakoś od 21 do 6 rano, z czego ona z tego zjadła jakieś 20-25% około.
Znajomi się pytali czy wszystko w porządku, a ja sam miałem taka pizdę że nie potrafiłem się wysłowić, a obraz tak rozmazany, że nie potrafiłem rozpoznać osoby z trzech metrów XD
Minusem było to że nie potrafiłem z nikim rozmawiać bo co zaczynałem zdanie to po 2-3 słowach się zacinałem i zapominałem co chciałem powiedzieć
Sama bomba była zajebista, a jeśli chodzi o rekord w ciągu całej nocy to 10g klefa z dziewczyna jakoś od 21 do 6 rano, z czego ona z tego zjadła jakieś 20-25% około.
20.01.2023, 19:27
Tu sie nie ma czym chwalić,ale jak juz taki temat to njakwieksze dawki lecialy jako samplarz to zaczelo sie od różowego burdeliku,i przechodzac na dupka sergiekusza,devil,syntetyczny,sklep ktory sie pozehnal i myślę ze dalej jest pod inna nazwa na dupku.
TO BYLO POIERDOLONE I NIE NAMAWIAM NA RC,ACZKOLWIEK WIEM JAK TO SIE KONCZY Z TONAMI SAMPLI CO MIESIAC XD
Sample zlo,zwlascza ze czlowiek pazerny i Ii nie kontrolowal ze wchodzi w swiat tego czego nie chcialem,odradzam szukac okienka u vendorow zeby zagarniac pełną pulę
TO BYLO POIERDOLONE I NIE NAMAWIAM NA RC,ACZKOLWIEK WIEM JAK TO SIE KONCZY Z TONAMI SAMPLI CO MIESIAC XD
Sample zlo,zwlascza ze czlowiek pazerny i Ii nie kontrolowal ze wchodzi w swiat tego czego nie chcialem,odradzam szukac okienka u vendorow zeby zagarniac pełną pulę