Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej euforyzujący narkotyk
05.01.2023, 21:51
Jaki Waszym zdaniem jest najbardziej euforyzujący narkotyk.
Chodzi mi bardziej o stopień pozytywnych emocji, pobudzenia, podniecenia, intensyfikacji doznań zmysłowych niż o doświadczenia duchowe czy halucynacje.
Napiszcie jaki to narkotyk i w jakiej sytuacji zażyty.
Chodzi mi bardziej o stopień pozytywnych emocji, pobudzenia, podniecenia, intensyfikacji doznań zmysłowych niż o doświadczenia duchowe czy halucynacje.
Napiszcie jaki to narkotyk i w jakiej sytuacji zażyty.
05.01.2023, 22:31
Zależy,głównie bym stawiał na 4cmc ale myślę,że 6apb też by się nadało mimo,że lekko psychodeliczne
Klas narkotyków jest mnóstwo , nie wymieniajcie mu jakich gównianych 3cmc, bo są inne rzeczy. Ekstrelamnie "euforyczne" dysocjanty typu 3-MeO-PCE, np opioidy typu FU-F, które dają taką wyjebaną euforie, że 3-cmc, 4-cmc, APB, MDMA - to sie chowają.
Odpowiedz brzmi - zalezy co chcesz brać. "Euforia" to zajebiście złożone pojęcie i nie dotyczy tylko wjazdu krechy w nosa.
Odpowiedz brzmi - zalezy co chcesz brać. "Euforia" to zajebiście złożone pojęcie i nie dotyczy tylko wjazdu krechy w nosa.
05.01.2023, 23:06
Po za tym euforia to pojecie wzgledne, najlepsza jest ta naturalna emcjonalna pchnieta tylko jakims cukierkiem. Przyjaciele s&s i caly ten szajs sie na to składa. Mozna tez sie ukurwic ketonami czy obojętnie czym przed kompem samemu ale to euforia drugiej kateggori wd nie. Frany rozkurwiaja leb ale z kims na balecie to rozurwiaja system a oto nam chodzi.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
05.01.2023, 23:39
DonSzczurek jak juz wspominano wyzej, euforia to szerokie pojecie. Trudno odpowiedziec na Twoje pytanie, bo interesuja Cie doznania z trzech kategorii euforii:
- dopaminowej
- serotoninowej
- opiatowej
Kazda z nich jest inna i daje inne doznania. Dopamina da Ci pobudzenie i uczucie, ze mozesz wszystko; serotonina empatie i intensyfikacje doznan zmyslowych, a po opiatach poczucie spokoju i wewnetrznego szczescia. Do tego stymulanty i opiaty zawsze beda dawaly euforie, a takie depresanty, dysocjaty czy psychodeliki daja euforie w zaleznosci od sytuacji. Takze musisz doprecyzowac co Cie tak naprawde interesuje.
Teoretycznie, za najbardziej euforyzujacy drag uznaje sie 4-MAR vel 4-MAX, ktory kryje sie pod nazywa U4EA lub, uwaga: EUPHORIA
- dopaminowej
- serotoninowej
- opiatowej
Kazda z nich jest inna i daje inne doznania. Dopamina da Ci pobudzenie i uczucie, ze mozesz wszystko; serotonina empatie i intensyfikacje doznan zmyslowych, a po opiatach poczucie spokoju i wewnetrznego szczescia. Do tego stymulanty i opiaty zawsze beda dawaly euforie, a takie depresanty, dysocjaty czy psychodeliki daja euforie w zaleznosci od sytuacji. Takze musisz doprecyzowac co Cie tak naprawde interesuje.
Teoretycznie, za najbardziej euforyzujacy drag uznaje sie 4-MAR vel 4-MAX, ktory kryje sie pod nazywa U4EA lub, uwaga: EUPHORIA
YOUR ATTORNEY
06.01.2023, 00:05
Dokładnie tylko ty juz taką klase podałeś do której przecietny smiertelnik nigdy nie bedzie miał dojścia a jak juz to trzeba uważać zeby sobie czerepu nie spalic bo to juz eofo przez duze E nie wspomminajac o wielogodzinowej stymulacji
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
06.01.2023, 00:29
Beeniepatu "Teoretycznie, za najbardziej euforyzujacy drag uznaje sie 4-MAR vel 4-MAX, ktory kryje sie pod nazywa U4EA lub, uwaga: EUPHORIA"
Próbowałeś? Jeśli tak opisz proszę okoliczności i odczucia.
Próbowałeś? Jeśli tak opisz proszę okoliczności i odczucia.
06.01.2023, 00:47
Po kwasach itp. euforia wg mnie jest największa.
Aż rozsadza. Po MDMA bardziej stonowana i do opanowania, mefedron również daje zajebistego euforycznego kopa.
Ale największe uniesienia euforyczne uzyskałem po LSD i pokrewnych.
Aż rozsadza. Po MDMA bardziej stonowana i do opanowania, mefedron również daje zajebistego euforycznego kopa.
Ale największe uniesienia euforyczne uzyskałem po LSD i pokrewnych.