Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z czego najlepiej zrobić zwijkę?
27.12.2022, 12:02
Rułe najlepiej zrobić z twardej kartki okładki czy coś i zakleić taśma żeby ruła się nie odrolowała bo wtedy wkurw i można komuś krzywdę zrobić tym bardziej na szwungu
27.12.2022, 14:09
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.01.2023, 17:17
ja używam... filtrów do bletek - bierzesz filtra, obwijasz w okół jakiegoś długopisu i gotowa szybka, skuteczna zwija
krótka co prawda, ale ja lubie takie.
krótka co prawda, ale ja lubie takie.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
Ja kartą rowną przycinam jak od linijki (w sumie... to linijka ) na wymiar z bloczku kartek malych i następnie przeciągam po brzegu blatu biurka (tak jak pani w kwiaciarni wiążąc bukiet wstążką, przejeżdża po nim nożyczkami) - wtedy zwija jest w zasadzie w 70 % sama zwinięta i sie nie rozwala nie gniecie sie.
Nie uzywam banknotów, cudzych zwij, itp.
Ostatnio snifowaem z plastikowej i metaowej rureczki, spoko tylko metalową trzeba dokladnie czyscic co sesje.
Nie uzywam banknotów, cudzych zwij, itp.
Ostatnio snifowaem z plastikowej i metaowej rureczki, spoko tylko metalową trzeba dokladnie czyscic co sesje.
07.01.2023, 02:14
A ja kuouje na fc za 2e
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
07.01.2023, 16:09
Ja przycinam czystą kartkę A4 na mniejsze części... i używam tylko swojej, nie borę od nikogo innego. Banknoty odeszły w niepamięć.