Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych?
14.01.2023, 02:03
MJ - paliłem różnie, 5, nawet 10 g na tydzień - teraz mało pale.
Syntetyczne kanna - wjebany przez 2 lata, nic nie robiłem tylko paliłem.
Alkohol - systematycznie od 6 lat, obecnie planuje rzucić to paskudne (za przeproszeniem) gówno.
Ketony - miałem z tym troche do czynienia, dużo klefedronu, troche trójki (w tym ten dziadowski sort za 5 zł). Rzeczy typu alfa tylko próbowałem
Opio - kodeina przez 6 lat, potem od dila brałem oxy. Po 8 msc przerwie zacząłem brać majke iv. przez 2 lata
Empatogeny - szczerze ? bardzo sporadycznie
Dysocjanty - kocham i uwielbiam je. Nie jestem fanatykiem jakims, ale bardzo lubie fazkę po dyso
Psychodeliki - Lubie al-lad, bo ma delikatny headspace. Psychodeliki nie są dla wszystkich, i trzeba mieć ułożone w głowie by je brać. Lubie jeszcze grzybki, bo kwasy za bardzo spidują.
Syntetyczne kanna - wjebany przez 2 lata, nic nie robiłem tylko paliłem.
Alkohol - systematycznie od 6 lat, obecnie planuje rzucić to paskudne (za przeproszeniem) gówno.
Ketony - miałem z tym troche do czynienia, dużo klefedronu, troche trójki (w tym ten dziadowski sort za 5 zł). Rzeczy typu alfa tylko próbowałem
Opio - kodeina przez 6 lat, potem od dila brałem oxy. Po 8 msc przerwie zacząłem brać majke iv. przez 2 lata
Empatogeny - szczerze ? bardzo sporadycznie
Dysocjanty - kocham i uwielbiam je. Nie jestem fanatykiem jakims, ale bardzo lubie fazkę po dyso
Psychodeliki - Lubie al-lad, bo ma delikatny headspace. Psychodeliki nie są dla wszystkich, i trzeba mieć ułożone w głowie by je brać. Lubie jeszcze grzybki, bo kwasy za bardzo spidują.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
20.01.2023, 17:34
Witam, swoją przygodę zacząłem klasycznie z alkoholem, później jarkiem
Potem pojawiły się pierwsze piguły
Na domówkach poleciały pierwsze sniffy amfy
Pewnej nocy wpadłem na pomysł żeby spróbować krisa, spodobało mi się
Najczęściej brałem 3mmc
Bardzo polubiłem psychodeliki, często mi się zdarza wziąć właśnie karton, ciężko znaleźć grziby, ale też się pojawiły kilka razy
Jeszcze próbowałem benzo, 2cb, z opio zdarzyło mi się wziąć oksykodon, ale to nie dla mnie
Potem pojawiły się pierwsze piguły
Na domówkach poleciały pierwsze sniffy amfy
Pewnej nocy wpadłem na pomysł żeby spróbować krisa, spodobało mi się
Najczęściej brałem 3mmc
Bardzo polubiłem psychodeliki, często mi się zdarza wziąć właśnie karton, ciężko znaleźć grziby, ale też się pojawiły kilka razy
Jeszcze próbowałem benzo, 2cb, z opio zdarzyło mi się wziąć oksykodon, ale to nie dla mnie