Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pred***r.c***
05.12.2022, 08:26
pred strasznie odbiega od standardow, szkoda ze w te zla strone
jeszcze 3-4 lata temu byl spoko, ale teraz to juz jest odgrzewany kotlet ktorego trzeba w koncu wyjebac do smietnika
jeszcze 3-4 lata temu byl spoko, ale teraz to juz jest odgrzewany kotlet ktorego trzeba w koncu wyjebac do smietnika
06.12.2022, 15:58
(02.12.2022, 09:52)C84S napisał(a): rychu i jak skontaktowałeś się z Vendorem?
tak dostalem odpowiedz w tamtym tyg bym powtorzyl te zamowienie na stronie tylko z trackingiem. tak tez zrobilem i czekam, ciagle sie przypominajac bo poza tym jednym mailem cisza, a z tymi odpowiedziami to nie mam zadnej pewnosci niczego. teoretycznie powinienem czekac tylko na tracking - mamy wtorek...
07.12.2022, 00:38
Moim zdaniem to jest plucie klientowi w twarz, to jemu powinno najbardziej zależeć, żeby tą sprawę jak najszybciej rozwiązać
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
07.12.2022, 01:17
dlatego pomalu zaczynam sie spodziewac chuja do dupy predzej. daje czas jak do piatku nie dostaje info a najlepiej to przesylki ale niech bedzie ze info z trackingiem - werdykt wyjebka na kase. na razie sie wstrzymuje. maili tez wystarczajaco najebalem jak debil.
pierdoli mnie to ze ze bez trackingu nie daja gwarancji ze doleci. a jaka ja mam miec pewnosc ze w ogole ja puscili ?? przy takim kontakcie?
powiedzialem. zobaczymy czy ta firma jest cos warta.
pierdoli mnie to ze ze bez trackingu nie daja gwarancji ze doleci. a jaka ja mam miec pewnosc ze w ogole ja puscili ?? przy takim kontakcie?
powiedzialem. zobaczymy czy ta firma jest cos warta.
07.12.2022, 04:31
rychu nie masz żadnej pewności stąd bez trackingu polecam niczego nie zamawiać, a jeśli ktoś ci taka opcję oferuje to nie zgadzaj się na nią. Vendor to z zasady nie jest Twój kolega tylko ktoś kto chce zarobić hajs na Tobie. Jeśli ma szansę zarobić i nic nie dac bez możliwości sprawdzenia czy był uczciwy, to trzeba spekulować że może tak zrobić.
Tu masz uczciwych V, nawet patrząc na opinie nikt się nie skarży i nikt nie musi tłumaczyć, że to bajki lub konkurencja
Tu masz uczciwych V, nawet patrząc na opinie nikt się nie skarży i nikt nie musi tłumaczyć, że to bajki lub konkurencja
07.12.2022, 08:47
Mi designer wysłali dwa lub trzy razy bez tracka i zawsze dochodziło, ale nie mierzył bym jedną miarą designer i preda...
07.12.2022, 10:24
u Preda paki nie docierały często, wysyłał reshipy zawsze jednak Desinger nie wysyła tak przypałowo i nic nie wpada, też 2x bez traca miałem i nornalnie doszło.
11.01.2023, 05:31
na szybko update jak kogos interesuje bo mialem napisac wczesniej , ale mam wazniejsze rzeczy do roboty niz zajmowanie sie pedalami z tamtego forum:
jebac cweli
NIE POLECAM
selective scam
jebac cweli
NIE POLECAM
selective scam