Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (chlorowodorek tramadolu)
16.04.2022, 14:04
Od tramalu zaczęła się moja przygoda z substancjami psychoaktywnymi. W wieku 14 lat znalazłem mała buteleczkę z kroplami w apteczce domowej. Pamiętam że po zażyciu rzygałem jak kot po śmietanie. Poczułem oczywiście działanie rekreacyjne.
Kilka lat później miałem dostęp do nieograniczonej ilości tego specyfiku i byłem w długim ciągu. Ja jakoś starałem się nie przesadzać z dawkami ale kilku znajomych przesadziło i nie ma ich wśród żywych. Umarli na niewydolność oddechową. Z tym specyfikiem trzeba na prawdę uważać. Ja już nie chce do niego wracać.
Kilka lat później miałem dostęp do nieograniczonej ilości tego specyfiku i byłem w długim ciągu. Ja jakoś starałem się nie przesadzać z dawkami ale kilku znajomych przesadziło i nie ma ich wśród żywych. Umarli na niewydolność oddechową. Z tym specyfikiem trzeba na prawdę uważać. Ja już nie chce do niego wracać.
ADMINISTRATOR DROGI MLECZNEJ
18.04.2022, 17:23
masakra nie chciał bym przeżyć takiej fazy żeby mnie musieli zbierać do szpitala
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
27.04.2022, 20:48
Taka optymala dla osoby bez tolerki to ile ?
Tak, żeby poczuć namiastke działania opio.
Żeby było dobrze
Tak, żeby poczuć namiastke działania opio.
Żeby było dobrze
27.04.2022, 21:00
Wg mnie 300-400mg powinno styknąć, żeby poczuć namiastkę opio, ale to nie będzie nie wiadomo jaki efekt od razu mówię
27.04.2022, 21:16
Ja bez tolerki brałem 400mg i mi się oczka lekko przymykały Widocznie kwestia organizmu i wyrobionych bądź nie receptorów.
27.04.2022, 21:26
Receptory trzeba wyrobić opioidami Jedni mówią, że wyrabianie receptorów to mit, inni mówią, że to konieczne... A jak jest? Tego nawet nie wiedzą i nie śnili o tym fizjologowie, jakby to powiedział Ferdek Kiepski
A ból i to mocny ból kręgosłupa, gdzie żadne inne przeciwbólowe nie pomagały to już po 100mg przynosiło mi ulgę
A ból i to mocny ból kręgosłupa, gdzie żadne inne przeciwbólowe nie pomagały to już po 100mg przynosiło mi ulgę