Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Omikron - Opinie o produkcie
15.01.2023, 17:04
W tym wątku piszecie opinie i recenzje na temat produktu 3-CMC Omikron ze sklepu Escobar.store
16.01.2023, 09:30
@"olancucki"
Zapewne ktoś napisze.
Produkt dopiero co wjechał na sklep.
Zapewne ktoś napisze.
Produkt dopiero co wjechał na sklep.
Metamorfoza
16.01.2023, 10:12
Ciekawe jak Omikron działa w porównaniu do 3cmc Pablo, mam na myśli czy duża różnica jest w euforii, w speedzie, w szczypaniu w nos oraz w zwale, ale tego ostatniego u 3cmc Pablo nie zauważyłem, temat elegancki można nakurwiac całą noc a rano pojechać do urzędu ogarniać sprawy, może trochę widać że przez noc było walczone ale ważne że organizm nie odczuwa żadnych efektów negatywnych
16.01.2023, 13:28
ProducentRC to prawda - pablo można napierdalać a zwała jest minimalna w porównaniu do innych sortów. Inne sorty może są kapke mocniejsze ale ten brak zrycia po grubym waleniu to naprawde na plus jest. Ciekawe czy Omikron (dalej nie mogę z tej nazwy XD) posiada podobne właściwości, byłoby w pyte. Guzman niszczył ludzi, fakt, been here done that, ale zwała była dośc ostra.
16.01.2023, 13:46
Ja mam nadzieje ze omikron bedzie cos w stylu guzmana właśnie w pablo brakuje mi tej eufori tego pierdolniecia konkretnego temat jest spoko ale dla takich początkujących lub tych co juz sie lekko znaja dla mnie temat jest sredni
16.01.2023, 13:58
SztywnyMisza no nie pierdol, że w pablo jest mało eufo...
Ty zwyrolu serotoninowy
Ty zwyrolu serotoninowy
Metamorfoza
20.01.2023, 07:05
Po 150 wyspsny pojtedzony
Nochalem usnalem na wjezdzie wiec narazie recki nie brdzie ale foto mam.. Nie wypala nosa dzis kataru nawet nie mam wydawalo sie spoko ale lezalm cekajac az splynie no i wstalm do robo
Nochalem usnalem na wjezdzie wiec narazie recki nie brdzie ale foto mam.. Nie wypala nosa dzis kataru nawet nie mam wydawalo sie spoko ale lezalm cekajac az splynie no i wstalm do robo
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
Zrownowazone ale usnalem bardziej misiowato.. Zapowiada sie elegancko i bardzo delikatny dlla nosa nie zre jak inne choc dalej wiesz ze to cmc.. Szkoda ze usnalem ale srobiloo sie tak milo ze ululalem sie..nie trzeba tasowac..wstalem brmez zsdnych oznak zwaly.. Telepswic czy csrdio brak ale to tylko bylo 150 po calym dbiu pvp w sumie po pol roku cugu na alfie 24//7.. Napewno nikt nie
rzygnie
rzygnie
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''