Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
16.01.2023, 11:00
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.01.2023, 11:10
kot_kreskowy dokładnie te kocie ruchy, te gesty rękami, to mi się podoba naszym vendorom a szczególnie predatorowi brakuje luzu, rusza sie jak wóz z węglem a przydało by mu sie trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda świecie, nie jest tak czarnuchu?
(Gość co wymyślał ten scenariusz powinien dostać Oscara )
(Gość co wymyślał ten scenariusz powinien dostać Oscara )
16.01.2023, 11:15
ProducentRC Ciekawy post, dopóki nie przypomnisz sobie że designer to odnoga predatora.
16.01.2023, 11:19
horsii serio????! Nigdy bym tego nie powiedział po tym jak działa ich sklep, wszystko ogarniane na tip top, rakieta się zagubiła odrazu reship bez gadania, mogę powiedzieć szczerze że ekspresowo ogarniają zamówienia w dodatku ciekawy asortyment, szczególnie benzo w prochu, szałwia i cubensisy i kilka tryptamin mam zamiar zamówić od nich w prochu żeby leżały w zamrażarce bo po lipie LL boje się że mogą zniknąć całkiem
16.01.2023, 11:25
ProducentRC I słusznie. Z lizergaminami może być deficyt w pewnym momencie.
NIE dla OPIO !!!
16.01.2023, 12:08
ProducentRC nie chcę rzucać bezpodstawnych oskarzeń, ale po pewnych zakupach, stylu obsługi(choć to było trochę czasu temu) to odniosłem ja i nie tylko ja takie wrażenie. Może się ogarnęli.
Mahometa w prochu nie ma, i z kwasem tez będzie posucha, o czym pisałem w temacie jak zamkneli całe lizardlabs.
Mahometa w prochu nie ma, i z kwasem tez będzie posucha, o czym pisałem w temacie jak zamkneli całe lizardlabs.
21.01.2023, 12:53
Ehhh designer nie chce sampli na testa wysłać... Pierdole zamamiam teraz tylko takie rarytasy on funcaps, nie dość że szerszy asortyment to chociaż kontakt jest, bo D zamiast nawet odpisać że nie to wysyła jakieś spam maile z okazjami, juz wole dac zarobić funcapsowi
21.01.2023, 19:38
"ProducentRCEhhh designer nie chce sampli na testa wysłać... Pierdole zamamiam teraz tylko takie rarytasy on funcaps, nie dość że szerszy asortyment to chociaż kontakt jest, bo D zamiast nawet odpisać że nie to wysyła jakieś spam maile z okazjami, juz wole dac zarobić funcapsowi"
We can not send al the time samples for free. When order we can give you discount
We can not send al the time samples for free. When order we can give you discount