Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
15.01.2023, 00:56
Tak Tak Napewno zwrócą... tak jak wspomnieli wyżej może 15 % Aby znów zacząć "od nowa" a skaczy się to wiekszą wyjebką.
Nie biorę i nie będę brał tego sklepu pod uwagę bo na tamtym forum nikt prawdy nie napiszę bo nie może. ( wszystko jest pod nadzorem i cenzurą)
Zresztą nie kupuje stamtąd jak tu mam Escobara i Słonia z normalnym podejśćiem do klienta.
Nie biorę i nie będę brał tego sklepu pod uwagę bo na tamtym forum nikt prawdy nie napiszę bo nie może. ( wszystko jest pod nadzorem i cenzurą)
Zresztą nie kupuje stamtąd jak tu mam Escobara i Słonia z normalnym podejśćiem do klienta.
15.01.2023, 02:56
Ja nie wierzę w ogóle, że wątek tego "sklepu" wicąż jest aktywny.
Może załóżmy w hyde parku "top 10 wyjebek przez sandheavens" albo pochwalmy się tam każdy, na ile daliście sie skroić?
Dajcie temu tematowi umrzeć.
Może załóżmy w hyde parku "top 10 wyjebek przez sandheavens" albo pochwalmy się tam każdy, na ile daliście sie skroić?
Dajcie temu tematowi umrzeć.
16.01.2023, 20:01
W temacie sklepu powiem, ze w ciągu roku praktycznie nie miałem żadnych problemów. Faktycznie w sierpniu była jednorazowa akcja ze przysłali kody gdzie paczki już wracały do nadawcy ale był reship. W listopadzie się coś zaczęło psuc bo dostałem 4cmc zamiast 3cmc. To był ostatni raz gdy zamowilem. W grudniu slyszalem ze już podobno zamówienia nie docieraly.
16.01.2023, 20:30
Klef zamiast trójki 🤣🤣🤣🤣
Stary numer ciągle działa😎
Kurwy w formie są widzę🤣🤣🤣🤣
Jebać i do piekła, niech suki płoną🔥🔥🔥🔥
Stary numer ciągle działa😎
Kurwy w formie są widzę🤣🤣🤣🤣
Jebać i do piekła, niech suki płoną🔥🔥🔥🔥
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.01.2023, 07:41
ja tez czekam na refundacje i na pewno dostane
ale metalowym prętem
ps. dobrym pomyslem by bylo ja komus sie chce - to nie pisac tylko tu na forum, ale tez bombardowac grupowo opiniami tamtych cweli. w taki sposob by raz na jakis czas cos przeszlo.
a przejsc musi i od razu rzuci sie w oczy, przeciez tam nic innego nie ma procz opinii cweli. ci inteligetniejsi i kupujacy w wiekszosci czytaja , a nie pisza.
ale metalowym prętem
ps. dobrym pomyslem by bylo ja komus sie chce - to nie pisac tylko tu na forum, ale tez bombardowac grupowo opiniami tamtych cweli. w taki sposob by raz na jakis czas cos przeszlo.
a przejsc musi i od razu rzuci sie w oczy, przeciez tam nic innego nie ma procz opinii cweli. ci inteligetniejsi i kupujacy w wiekszosci czytaja , a nie pisza.
17.01.2023, 17:54
No i w końcu wątek jest w dziale w którym być powinien. Jeszcze przerzuciłbym tu niejakiego diabełka