Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (chlorowodorek tramadolu)
27.04.2022, 21:38
Co do tego bólu, to jak widzisz każdy organizm jest inny, niektórym to nawet 50mg pomaga na dolegliwości bólowe
A jeśli chodzi o receptory, to nie wiadomo czy to jest konieczne czy to mit, bo ile ludzi tyle sprzecznych głosów w tej kwestii. Np. ja kiedyś nie musiałem wyrabiac receptorów i od razu jak pierwszy raz vapowałem fenta to poczułem w chuj mocno Albo jedni jedzą jakieś słabsze opio i niby nic nie czują za pierwszym razem, a inni po tym samym opio i za pierwszym razem mają od razu mocną banię.
A jeśli chodzi o receptory, to nie wiadomo czy to jest konieczne czy to mit, bo ile ludzi tyle sprzecznych głosów w tej kwestii. Np. ja kiedyś nie musiałem wyrabiac receptorów i od razu jak pierwszy raz vapowałem fenta to poczułem w chuj mocno Albo jedni jedzą jakieś słabsze opio i niby nic nie czują za pierwszym razem, a inni po tym samym opio i za pierwszym razem mają od razu mocną banię.
27.04.2022, 21:42
Jak o tym wyrabianiu wspomniałeś to przypomniało mi i się jak kiedyś coś czytałem i faktycznie było o tym.
No to kurwa niewiem co mam robić teraz....
Palić tego fanta xd
1g to chyba nie jest tak dużo w sumie 10 tabs może być też 5 tabletek
No to kurwa niewiem co mam robić teraz....
Palić tego fanta xd
1g to chyba nie jest tak dużo w sumie 10 tabs może być też 5 tabletek
27.04.2022, 21:51
Ile klona max do tego powiedzmy 1g można by dołożyć ?
W szczytowym ciągu 60mg na dobre szło nie wspomnę o clonozolamie iVvv do 20mg i inne dopełniacze .
W szczytowym ciągu 60mg na dobre szło nie wspomnę o clonozolamie iVvv do 20mg i inne dopełniacze .
27.04.2022, 22:05
trampa ladowalem w proporcjach 200mg : 2mg klonazepamu
potem na wysokiej tolerce to ladowalem 2g trampa i do tego 40g klonazepamu, ogolnie przy dawkach trampa +1000mg to dawki benzodiazepin drastycznie mozna zmiejszyc, bo skonczysz jak ja na stole chirurgicznym
przy sloniowatej tolerce zadtosowalbym 1000mg tramadolu + 20mg klonazepamu (10 krzyzy) i od tego dobrac dawke dla siebie
potem na wysokiej tolerce to ladowalem 2g trampa i do tego 40g klonazepamu, ogolnie przy dawkach trampa +1000mg to dawki benzodiazepin drastycznie mozna zmiejszyc, bo skonczysz jak ja na stole chirurgicznym
przy sloniowatej tolerce zadtosowalbym 1000mg tramadolu + 20mg klonazepamu (10 krzyzy) i od tego dobrac dawke dla siebie
27.04.2022, 22:06
Maniek To już jutro bo trzeba iść spać żeby rano wstać
@"PUDZILLA"
1g teampka to tam huj przy tym ham kiedyś zajebałem blisko 100mg clonozolamu
Po pijaku pomyliłem samary do tego pociemku i lajka ______/
Wygrałem miesiąc w szpitalu i to w ostatniej chwili .....
Przy sloniowatej tolerce ?
Chyba mie mojej
Ps
Kurwa mogłem to w jednym poscie zrobić
@"PUDZILLA"
1g teampka to tam huj przy tym ham kiedyś zajebałem blisko 100mg clonozolamu
Po pijaku pomyliłem samary do tego pociemku i lajka ______/
Wygrałem miesiąc w szpitalu i to w ostatniej chwili .....
Przy sloniowatej tolerce ?
Chyba mie mojej
Ps
Kurwa mogłem to w jednym poscie zrobić
27.04.2022, 22:21
Ja po wypiciu 4x 300mg trampka w syropie zawroty glowy zero eufo . A na drugi dzien tak mi bylo chujowo ze pijac wode odrazu nia zygalem
28.04.2022, 08:28
Ja też raz przesadziłem z tramadolem, helikopter w bani, muli na bełta ale ból przeszedł na szczęście