Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie narządy niszczy ćpanie?
14.01.2023, 13:08
3cmc od przeszło 3 lat.. łącznie na pewno ponad 300g przez nos.. Ogólnie to boje sie zrobić jakiekolwiek badania wiec tutaj sie nie wypowiem (czuje sie dobrze). Jednak kilka zębów poleciało. Przepalona na wylot chrząstka w nosie o średnicy 5-7 mm. I uwaga.. CHEMSEX.. tragedia moi Drodzy.. uzależnienie w uzależnieniu
17.01.2023, 02:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2023, 02:23 przez Attenborough.)
Po roku brania ludzie dają mnie 10 lat więcej 😭😭😭 nie wiem, ile chorób złapałem przez CHEMSEX Kiłę dwa razy, spowodowała plamy na ciele i łysienie. Codzienny sex bez Ch przestał istnieć.
Dejw93 poleciały górne czy dolne zęby?
Dejw93 poleciały górne czy dolne zęby?
20.01.2023, 21:00
mi sie wydaje ze watrobe najbardziej po amfie odczuwam odrazu bol po 2dniach ostrego walenia.
dopiero leki na to biore i ustaje od miesiaca coraz lepiej
dopiero leki na to biore i ustaje od miesiaca coraz lepiej
22.01.2023, 16:20
Walac trojke czesto przez okolo tydzien miewalem problemy z ostroscia widzenia, przechodzilo po detoxie
22.01.2023, 23:41
(14.01.2023, 13:08)Dejw93 napisał(a): 3cmc od przeszło 3 lat.. łącznie na pewno ponad 300g przez nos.. Ogólnie to boje sie zrobić jakiekolwiek badania wiec tutaj sie nie wypowiem (czuje sie dobrze). Jednak kilka zębów poleciało. Przepalona na wylot chrząstka w nosie o średnicy 5-7 mm. I uwaga.. CHEMSEX.. tragedia moi Drodzy.. uzależnienie w uzależnieniu
Poruszyłeś ważny wątek - Chemsex (czyli wiadomo, sex po dragach) - w tym wypadku wspomniałeś o 3-cmc, które wypieprza libido i dopamine pod sam sufit kaplicy sekstyńskiej. Po takich akcjach, normalny seks nie daje, już takiej przyjemności, a nawet można utracić tę przyjemność. Rozwalona dopamina, problemy ze wzwodem, a także z partnerką (jeżeli ktoś takową posiada, a nie skacze z kwatka na kwiatek jak to mówią). Możesz wątek chemsexu rozwinąć, choć nwm czy od tego jest osobny temat, hmm ...
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
23.01.2023, 09:51
no to co w takim razie to jest?
nerki? niby od czego mesiac nie bralem nic szkodliwego
nerki? niby od czego mesiac nie bralem nic szkodliwego
23.01.2023, 10:36
Bam widzisz jakie bzdury Ty wypisujesz? Podobno leki bierzesz na to. To na co w koncu? Przestan spamowac bo zaczynasz przesadzac.
A co do anatomii, to zamiast gonic po lesie za zakopanym hexem; zamiast wymyslac pomysl na kalendarz, ktory najpewniej i tak nie powstanie, poczytaj sobie podrecznik do biologii - chyba klasa 7. Wszystko bedziesz wiedzial
A co do anatomii, to zamiast gonic po lesie za zakopanym hexem; zamiast wymyslac pomysl na kalendarz, ktory najpewniej i tak nie powstanie, poczytaj sobie podrecznik do biologii - chyba klasa 7. Wszystko bedziesz wiedzial
YOUR ATTORNEY
23.01.2023, 12:55
Nie wiem czy to ćpanie na pewno skutek nie jedzenia od ćpania,ale strasznie niszczy to mięśnie a raczej prowadzi do zaniku mięśni