Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
09.04.2022, 19:04
(09.04.2022, 18:36)Pazyfea napisał(a): Nie dało by rady zrobić tak jak na większości stron by nie urywało wyrazu przy przejściu na kolejną linijkę pisania? Bo to trochę razi w oczy jak nagle przeskakuje polowa wyrazu a druga połowa zostaję przy poprzedniej linijce xD
Podpinam się pod kolegi postem jestem za
09.04.2022, 19:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2022, 19:57 przez hulerkfow23.)
Pazyfea Szyderca przyjąłem! Zobaczymy co da się zrobić w tej kwestii
Dobry technik rozwiązał problem. Teraz powinno już lepiej to wyglądać
09.04.2022, 21:19
Mam pytanie czy każdego tygodnia są oceniane nagrody za utworzone tematy oraz czy nagrody mogą się łączyć z najlepszym aktywnym użytkownikiem i najlepszym tematem
10.04.2022, 07:51
(09.04.2022, 21:19)Zenez napisał(a): Mam pytanie czy każdego tygodnia są oceniane nagrody za utworzone tematy oraz czy nagrody mogą się łączyć z najlepszym aktywnym użytkownikiem i najlepszym tematem
Nagrody przyznawane są za najlepsze posty, najwyższe oceny oraz "post tygodnia". Oczywiście nagrody mogą się łączyć, ale dopoki 5 użytkowników nie napisze 100 postow, to nagrody za oceny nie będą przyznawane, bo ciężko byłoby wyłonić faktycznego zwycięzcę. Cala reszta pozostaje bez zmian.
Forum zaczęło "zyc" od 6 kwietnia, wiec od środy. W takim razie nagrody będą wysłane po raz pierwszy dopiero w poniedziałek 18. Dzięki temu tez będzie więcej użytkowników, więcej postów (mozliwe ze 5 osób juz osiągnie ten prog 100) i po 18 juz powinno wszystko działać tak jak było ogłoszone.
(09.04.2022, 19:39)hulerkfow23 napisał(a): Pazyfea Szyderca przyjąłem! Zobaczymy co da się zrobić w tej kwestii
Zdecydowanie lepiej to wygląda mordo hehe milego dnia zycze
(10.04.2022, 07:51)hulerkfow23 napisał(a): Nagrody przyznawane są za najlepsze posty, najwyższe oceny oraz "post tygodnia". Oczywiście nagrody mogą się łączyć, ale dopoki 5 użytkowników nie napisze 100 postow, to nagrody za oceny nie będą przyznawane, bo ciężko byłoby wyłonić faktycznego zwycięzcę. Cala reszta pozostaje bez zmian.Czuje się pokrzywdzony ... to co jak ja stracilem czas na posty itp a ktos tego czasu nie ma by nabic 100 post to czemu mam nagrody nie dostac skoro ja posty pisze ? I staram się pomagac ? Troche nie uczciwe
Forum zaczęło "zyc" od 6 kwietnia, wiec od środy. W takim razie nagrody będą wysłane po raz pierwszy dopiero w poniedziałek 18. Dzięki temu tez będzie więcej użytkowników, więcej postów (mozliwe ze 5 osób juz osiągnie ten prog 100) i po 18 juz powinno wszystko działać tak jak było ogłoszone.
10.04.2022, 09:58
(10.04.2022, 09:37)Szyderca napisał(a): Zdecydowanie lepiej to wygląda mordo hehe milego dnia zycze
Czuje się pokrzywdzony ... to co jak ja stracilem czas na posty itp a ktos tego czasu nie ma by nabic 100 post to czemu mam nagrody nie dostac skoro ja posty pisze ? I staram się pomagac ? Troche nie uczciwe
Dostaniesz nagrodę za posty normalnie. Jedynie za reputację nagrody poczekają az te 5 osób osiągnie limit 100 postow.
Po prostu nagrody są przyznawane co tydzień a zaczeslismy w połowie tygodnia, stąd pierwszy dniem wysyłkowym nie będzie ten, a następny poniedziałek.
10.04.2022, 11:04
(10.04.2022, 09:58)hulerkfow23 napisał(a): Dostaniesz nagrodę za posty normalnie. Jedynie za reputację nagrody poczekają az te 5 osób osiągnie limit 100 postow.Aha rozumiem, dziękuję za rozświetlenie moich wątpliwości
Po prostu nagrody są przyznawane co tydzień a zaczeslismy w połowie tygodnia, stąd pierwszy dniem wysyłkowym nie będzie ten, a następny poniedziałek.
10.04.2022, 12:20
Kolega dalej nie może się zarejestrować, na nowym mailu pisze mu ze wprowadzony email jest nie poprawny , a jak wpisuje wczorajszy email to pisze ze juz konto niby zrobione i jak próbuje zalogować się pisze ze zly login lub haslo.
10.04.2022, 12:30
(10.04.2022, 12:20)Szyderca napisał(a): Kolega dalej nie może się zarejestrować, na nowym mailu pisze mu ze wprowadzony email jest nie poprawny , a jak wpisuje wczorajszy email to pisze ze juz konto niby zrobione i jak próbuje zalogować się pisze ze zly login lub haslo.
Rejestruje się z linku podanym na Twoim profilu? Jeżeli tak to niech zarejestruje się bezpośrednio przez stronę i wpisze Twoj nick w rubryce "polecenia".
Jeżeli to nie naprawi problemu, lub juz próbował przez stronę glowna, to pomyślimy jak inaczej sprawę rozwiązać.
(10.04.2022, 12:30)hulerkfow23 napisał(a): Rejestruje się z linku podanym na Twoim profilu? Jeżeli tak to niech zarejestruje się bezpośrednio przez stronę i wpisze Twoj nick w rubryce "polecenia".
Jeżeli to nie naprawi problemu, lub juz próbował przez stronę glowna, to pomyślimy jak inaczej sprawę rozwiązać.
Napisałem koledze by tak zrobil , ale drugi kolega normalnie sie zarejestrowal z linka podanego odemnie.
(10.04.2022, 12:30)hulerkfow23 napisał(a): Rejestruje się z linku podanym na Twoim profilu? Jeżeli tak to niech zarejestruje się bezpośrednio przez stronę i wpisze Twoj nick w rubryce "polecenia".
Zrobil i dalej bez zmian nawet próbował na innym telefonie to tez to samo ma