Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z czego najlepiej zrobić zwijkę?
01.02.2023, 19:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2023, 19:33 przez SztywnyMisza.)
RaeminGhos mordo obrazek nie śmiga
ps nie wiem czemu aż 5 stron jest jak zrobić zwijkę skoro bierzesz słomkę i jazda badz czysta lufe
RaeminGhos tera smiga haha leb mi rozjebales tym
ps nie wiem czemu aż 5 stron jest jak zrobić zwijkę skoro bierzesz słomkę i jazda badz czysta lufe
RaeminGhos tera smiga haha leb mi rozjebales tym
02.02.2023, 11:29
Najlepiej to miec pod reką nowe banknoty przynajmniej sie nie wyrzuci nie podrze smieci tyle nie powstaje przy naszym stanowisku jeżeli dluzsze posiedzenie wypada przy tych zwijkach to u mnie brakowalo kartek z ksiazeczek jakichs broszur heh... Albo z dlugopsu polecam jakiegos fajnego ..
24.02.2023, 15:31
Nie zwijajcie z paragonów. Termo tusz jest szkodliwy. Nie zwijajcie też z banknotów bo brud, syf i zarazki.
Osobiście polecam karteczki samoprzylepne -dużo, tanio i przede wszystkim higienicznie.
Osobiście polecam karteczki samoprzylepne -dużo, tanio i przede wszystkim higienicznie.
24.02.2023, 16:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.02.2023, 16:27 przez Lifeisbrutal.)
@"Twilight Sparkle" Popieram,na początku też waliłem z paragonów,hajsu.Później poczytałem trochę na ten temat a dokładnie temat chorób takich można się na bawić przez to,że setki ludzi dotyka te pieniądze.A są to polskie pieniądze.W Australii czytałem gdzieś,że można myć pieniądze bo nie są one wykonane z takiego zwykłego papieru jak nasze tylko takiego jakby śliskiego,nic się z nimi nie dzieje.Mam ziomka który pracuje w sklepie budowlanym to często mi przywozi takie plastikowe rurki ucięte w odpowiednim momencie i zwijka gotowa
24.02.2023, 16:43
W UK też są plastikowe banknoty od bodajże 2015. Ale jaki to ma sens myć banknot? Co to za weird flex wciąganie z banknotu. Kupcie se bloczek post-it'ów jak wcześniej @"Twilight Sparkle" pisała i tyle.
26.02.2023, 16:56
Testowałem różne rozwiązania od lufek po właśnie paragony ale od jakiegoś czasu używam 100 koron czeskich - wypraly mi się w spodniach a, że był covid i wszędzie środki do dezynfekcji to przy okazji zrobiłem kąpiel w środku do dezynfekcji narzędzi kosmetycznych (to akurat miałem) i sprawdza się to.
27.02.2023, 01:57
Mój faworyt oprócz bankomatów to bilety z qrcode przy szlabanach w szpitalach jako że często służbowo tam witam , to zawsze odkładam sobie je do odkurzania na tripie sztywny papier ( nie karton ) łatwo zwinąć, do wielokrotnego użytku w czasach kryzysu korzystałem też z biletów z parkomatów acopa, ale lekko nasiąknie po sniffie i jest do wyjebania
03.03.2023, 05:56