Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zatoczki
05.02.2023, 11:37
@"Lady Giwera"
Teraz to bzdury wygadujesz.
Wiesz, nie każdy facet to brudas i troll.
Mówisz tak, jakby to panie były czyścioszkami, a znam osobiście takie laski, które "nie schańbią" się użyciem ściereczki czy gąbki.
Ja na pewno nie jestem pedantem, ale sam ogarniam wokół siebie i gdyby ktoś mi zostawił kozy w zlewie/umywalce to prawdopodobnie wyleciałby przez okno.
Znikąd takie gadanie się nie bierze, więc wnioskuję, że miałaś do czynienia z jakimś brudasem...współczuję.
Mężczyznę definiuje dobre wychowanie.
Ktoś, kto nie ogarnia, nadal jest chłopcem.
😎
Teraz to bzdury wygadujesz.
Wiesz, nie każdy facet to brudas i troll.
Mówisz tak, jakby to panie były czyścioszkami, a znam osobiście takie laski, które "nie schańbią" się użyciem ściereczki czy gąbki.
Ja na pewno nie jestem pedantem, ale sam ogarniam wokół siebie i gdyby ktoś mi zostawił kozy w zlewie/umywalce to prawdopodobnie wyleciałby przez okno.
Znikąd takie gadanie się nie bierze, więc wnioskuję, że miałaś do czynienia z jakimś brudasem...współczuję.
Mężczyznę definiuje dobre wychowanie.
Ktoś, kto nie ogarnia, nadal jest chłopcem.
😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.02.2023, 12:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2023, 12:54 przez Lifeisbrutal.)
Ogólnie oczyszczanie parą wodną jest dobre, puszczacie gorąca wodę wdychanie i mają wam te smarki wylecieć i oczyścić zatoki nawet jeśli obrzydliwie to brzmi.Ale każdy dba o porządek i chyba logiczne,że nikt takiego syfu nie zostawi w umywalce.Nie bez powodu lekarze zalecają też inhalacje
05.02.2023, 15:09
kot_kreskowy oj kociaku, daleka jestem od uogólniania, słusznie zauważyłeś brak precyzji w wypowiedzi. Istotnie wypowiedź dotyczyła konkretnej osoby, jednak w żadnym wypadku brudas. Niop normalnie osoba, która ceni sobie porządek (tak sądziłam) w momentach używania stosuje takie manewry bez potrzeby sprzątania po sobie.
Na samo wspomnienie oczy mi mgłą zachodzą, pozwól, że natrę skronie waleriana
Hmmm, ku pamięci - powiększyć okno w łazience
Lifeisbrutal "nikt takiego syfu nie zostawi" - optymistycznie, nikt poza facetem w ciągu twierdzącym, ze nie istnieje ciąg a to sie samo zrobiło, ewentualnie zamiennie "dosyć mam Twojego czepiania się, jak będę chciał to nasram na środku i uklepie".
Oczywiście, nie ma znaczenia czy to mężczyzna, czy kobieta fakt, zwrócenie uwagi na zachowanie czystości poza swoim nosem w takich sytuacjach.
Przekaz dla konkretnej osoby , nie miałam na celu sugerowania czegokolwiek.
Na samo wspomnienie oczy mi mgłą zachodzą, pozwól, że natrę skronie waleriana
Hmmm, ku pamięci - powiększyć okno w łazience
Lifeisbrutal "nikt takiego syfu nie zostawi" - optymistycznie, nikt poza facetem w ciągu twierdzącym, ze nie istnieje ciąg a to sie samo zrobiło, ewentualnie zamiennie "dosyć mam Twojego czepiania się, jak będę chciał to nasram na środku i uklepie".
Oczywiście, nie ma znaczenia czy to mężczyzna, czy kobieta fakt, zwrócenie uwagi na zachowanie czystości poza swoim nosem w takich sytuacjach.
Przekaz dla konkretnej osoby , nie miałam na celu sugerowania czegokolwiek.
05.02.2023, 15:46
@"Lady Giwera"
Powiększyć okno w łazience???🤣🤣
Czekaj, czy "to" wylądowało na ścianie?
Nic nie mów, nie odpowiadaj...
To się nazywa "pierdolnąć z kichawy" 😎
Powiększyć okno w łazience???🤣🤣
Czekaj, czy "to" wylądowało na ścianie?
Nic nie mów, nie odpowiadaj...
To się nazywa "pierdolnąć z kichawy" 😎
NIE dla OPIO !!!
06.02.2023, 06:46
Rinopanteina maść jak i zarówno krople są dobre.Ziomek miał kiedyś tak zajechany nos po chlorach stosował i po kilku dniach widział poprawę.Tak sobie chwalił,że w to zainwestowałem
12.02.2023, 19:11
Po locie lepiej masc a krople do lotu, tak mi kiedys tluamczyl jeden stary tester
22.02.2023, 23:04
Woda morska w spreju jakakolwiek albo zestaw do irygacji zatok jak lubisz bardziej ekstremalne przeżycia. Zestaw do płukania zatok wychodzi całkiem ekonomicznie bo jak raz kupisz butelkę to zrobienie roztworu nie jest problemem. I wcale nie musisz kupować tych specjalnych saszet. sól zwykła, bez polepszaczy wystarczy.
25.02.2023, 08:38
Mi pomagaja też krople do nosa QUIXX Zatoki.Nie wiem co inni sądzą o tych kroplach ale jak dla mnie bardzo dobre na awaryjne sytuację