Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
07.02.2023, 14:07
Kwetiapiny jest przekurwom w działaniu. I chyba nie ma lepszego leku nasennego? Hmm
Najlepszy analog Hexenu jaki testowałem. Strasznie szkoda że to nie jest za friko.
Najlepszy analog Hexenu jaki testowałem. Strasznie szkoda że to nie jest za friko.
07.02.2023, 14:22
Dzisiaj ziomeczek podrzucił mi tego analogu hexa na spróbowanie i bardzo dobry stim.Żadnych schiz po nich nie ma co jest na wielki PLUS.Zacząłem od 50 mg sniff i trzyma dość mocno po pół godzinie działanie powoli schodzi
07.02.2023, 15:21
@"olancucki" przy takich promocjach jakie daje escobar to jest jakby za darmo a do tego ten hex jest wydajny wiec nie ma co narzekac tylko sie cieszyc
(07.02.2023, 15:21)SztywnyMisza napisał(a): @"olancucki" przy takich promocjach jakie daje escobar to jest jakby za darmo a do tego ten hex jest wydajny wiec nie ma co narzekac tylko sie cieszyc
Ta cena jest bardzo niska. Świetny towar.
(31.01.2023, 05:42)olancucki napisał(a): KiszczaK załapałeś żarcik, miło mi:-( szkoda że to musi tak żreć sluzowke, biznes z tego próbować zrobić jak ktoś po prostu za nim przepada? Czy trzymać na zaś i walić w kichawe raz/dwa a potem jedna/dwie bombki? :-(
mati54 moje zaczepki i zjebane posty to miały być kamienie milowe do domu escobara
Edit:
Ten 'hexen anague' jest kaustyczne i rozpierdala śluzówkę jak niektóre cmc. Po nocy walenia mialem taki dziwnie gorący ryj. Ten produkt na pewno nie powinien być w sprzedaży. Jest po prostu szkodliwy i to nie od razu widać.
(01.02.2023, 16:33)SztywnyMisza napisał(a): @"olancucki" najpierw chwalisz potem ze jest szkodliwy a czego się spodziewasz po narkotykach + pewnie waliłeś ciąg z 2/3 dni i ledwo co spałeś czy tam jadłeś i pretensje masz produkt jest dobry i jest godny polecenia i jak najbardziej powinien być w ofercie stimiarze go kochają a u ciebie rozdwojenie jaźni na początku dziennym widzę lepiej odłóż narkotyki bo ci szkodzą
08.02.2023, 18:57
Escobar
Czy jest możliwość żeby produkt nie był żrący i szkodliwy przy sniffer oraz bombkom jak kiedyś coś byla mowa na forum?
Zadaje to pytanie bo cena jest zajebista i produkt ma ogromny potencjał ale nie sposób ignorować sygnały o zdrowiu.
Edit
(połączenie postów)
Weź ogarnij se pregabaline też jest spoko. Wale ja teraz na chore zatoki i aż mnie mdli. Ale apetyt poprawia a czasem go może być brak. e-recepty.net bodajże wypisują do 4 leków w tym na największe dawki pregabaline, propranolol, ketrelu oraz np. jakiś inny twojego wyboru.
Pregabaline tez ogarnia ta padake co wyprawia z człowiekiem kweta zajebana bez tolerki. Hmm.
Nie wiem jak inne batche. Ten po prostu nie jest zdatny do spożycia. I tu mowa o zdrowiu człowieka, na prawdę nie walcie tego. Ich stać na dużo więcej.
Czy jest możliwość żeby produkt nie był żrący i szkodliwy przy sniffer oraz bombkom jak kiedyś coś byla mowa na forum?
Zadaje to pytanie bo cena jest zajebista i produkt ma ogromny potencjał ale nie sposób ignorować sygnały o zdrowiu.
Edit
(połączenie postów)
(07.02.2023, 10:13)SztywnyMisza napisał(a): Nie wiem jak w ogolę za chuja można usnąć po tym hexie ja to nie usnę i nic nie zjem no ale może przez ta kwetapine w końcu to gówno jest konkretnie nasenne kiedys pamietam jak 2 tabsy po 100 mg odciely mi nogi i z auta nie moglem wysiasc bo nog nie uczulem i spalem w chuj dlugo po tym
Weź ogarnij se pregabaline też jest spoko. Wale ja teraz na chore zatoki i aż mnie mdli. Ale apetyt poprawia a czasem go może być brak. e-recepty.net bodajże wypisują do 4 leków w tym na największe dawki pregabaline, propranolol, ketrelu oraz np. jakiś inny twojego wyboru.
Pregabaline tez ogarnia ta padake co wyprawia z człowiekiem kweta zajebana bez tolerki. Hmm.
(07.02.2023, 15:21)SztywnyMisza napisał(a): @"olancucki" przy takich promocjach jakie daje escobar to jest jakby za darmo a do tego ten hex jest wydajny wiec nie ma co narzekac tylko sie cieszyc
Nie wiem jak inne batche. Ten po prostu nie jest zdatny do spożycia. I tu mowa o zdrowiu człowieka, na prawdę nie walcie tego. Ich stać na dużo więcej.
@"olancucki" ziomek weź ogarnij mózg, zasnales z prochem w nosie, waląc ketrel, który powoduje "wysuszenie"błon śluzowych, zmniejszenie wydzielania "śluzu" w nosie, więc czego się spodziewałes ? Trzeba myśleć trochę ? Myślisz, że z cmc'kami byłoby inaczej ? Chlor jest jeszcze bardziej żrący, nawet próbując tego hexa na język... Ogarnij myślenie, a później się żal...
08.02.2023, 22:11
(08.02.2023, 21:27)fiodor napisał(a): @"olancucki" ziomek weź ogarnij mózg, zasnales z prochem w nosie, waląc ketrel, który powoduje "wysuszenie"błon śluzowych, zmniejszenie wydzielania "śluzu" w nosie, więc czego się spodziewałes ? Trzeba myśleć trochę ? Myślisz, że z cmc'kami byłoby inaczej ? Chlor jest jeszcze bardziej żrący, nawet próbując tego hexa na język... Ogarnij myślenie, a później się żal...
Ja piszę o faktach bo mnie to wkurwia! Jest jeden vendor co robi Hexenu analogue to trzeba go ubłagać żeby zrobił igły i basta XD hahaha
09.02.2023, 07:50
@"olancucki" grzeczniej sie odzywaj, i mniej cpaj. Walisz temat non stop, i zdziwiony jestes, ze Ci krzywde robi. Nos to Twoje najmniejsze zmartwienie. Wypalony masz mozg juz. Ustaw dobrze priorytety i dbaj o to co najwazniejsze. I prosze, zebys sie ogarnal. I nie pisal bedac na speed'owej bombie, bo wiekszosc Twoich postow to narkotyczny belkot, nieumiarkowanego w locie, i zupelnie nieswiadomego w co sie bawi, leszcza. Co nawet po polsku nie umie odmieniac. Od dzis nie jestes dla mnie @"olancucki" tylko 'Hexenu Analogu'. A uzytkownik celnie Ci zwrocil uwage. Bo to nie jest zaden Hexenu Analogu, tylko Pan fiodor
YOUR ATTORNEY
09.02.2023, 08:16
Beeniepatu nie uważasz,że lekki spam się robi i krzywe akcje jakieś wyzwiska coś? Jest to wątek o danej substancji