Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ADB-Butinaca
12.02.2023, 15:17
Heh adb dobra jest tez robie proporcje 1:10 , a co do trzymania to ja osobiście trzymam w temperaturze pokojowej w ciemnym miejscu.
20.02.2023, 14:17
Zapomniałem dopisać - a było to dość ważne.
Kolor sortu nie był biały tylko był żołty
Kolor sortu nie był biały tylko był żołty
24.09.2023, 10:06
W czym rozpuszczałeś robiąc maczankę? Wszystko się rozpuściło czy pływał jakiś biały proszek? Podgrzewałeś?
13.10.2023, 17:40
horsii ProducentRC DissoEnjoyer ZRHvideo dzony
W jakich proporcjach ADB-Butinaca obecnie najbardziej ekonomiczne?
- proporcje 1:20 będzie ścinać z nóg czy może lepiej 1:15
W jakich proporcjach ADB-Butinaca obecnie najbardziej ekonomiczne?
- proporcje 1:20 będzie ścinać z nóg czy może lepiej 1:15
13.10.2023, 17:52
Inferno zależy od twojej tolerancji ja nie miałem jakiejś dużej tylko przed tym kartki paliłem a 1/10 mnie nie kosilo jestem zdania że lepiej zrobić mocniejsza i dosypać podkładu czy tam z tytoniem palić żeby osłabić niż za słaba i wyjebac szczególnie jak na tej buticanie leci tolerka jak pojebana
13.10.2023, 18:13
Dzięki horsii , SztywnyMisza , a przechowywanie prochu w warunkach chłodniczych 5 stopni i mniej,
czy w warunkach pokojowych od +5 - +25 stopni? (normalnie)
Przechowywać hermetycznie zapakowane?
czy zamknięte (przepuszczający powietrze) - [w woreczku strunowym lub owinięte folią aluminiową]
- podwyższenie wilgotności substancjii - zmienia coś w jakości i działaniu końcowego produktu czy nie?
czy w warunkach pokojowych od +5 - +25 stopni? (normalnie)
Przechowywać hermetycznie zapakowane?
Kod:
«szczelnie zamknięty, nieprzepuszczający powietrza»
- podwyższenie wilgotności substancjii - zmienia coś w jakości i działaniu końcowego produktu czy nie?