Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Knajpa pod Apteką na rogu
22.04.2022, 05:31
kot_kreskowy chodzi mi o czystko informacyjny przekaz informacji a co z tym dalej robisz to jest Twoje .
Ja nikogo nie namawiam ani nie będę so brania bemzo a nawet przestrzegam ale wszystko jest dla ludzi każdy ma swój rozum i odpowiada za siebie .
Ja nikogo nie namawiam ani nie będę so brania bemzo a nawet przestrzegam ale wszystko jest dla ludzi każdy ma swój rozum i odpowiada za siebie .
22.04.2022, 05:37
(22.04.2022, 05:31)M100 napisał(a): kot_kreskowy chodzi mi o czystko informacyjny przekaz informacji a co z tym dalej robisz to jest Twoje .
Otóż to, każdy ma swój rozum.
Dopóki nie krzywdzisz innych- róbta co chceta.
Co do benzo,raz w życiu brane jako ratunek po stimach.
Dawno temu i nieprawda
Jak Ty to miałeś, benzo off ?
22.04.2022, 06:00
kot_kreskowy no przecież my się znamy Pamiętasz mdphp w pojemniku po lekach ? Szklany mały pojemnik z plastikowym wieczkiem
28.04.2022, 06:32
Przypomniałem sobie sobie o knajpie
Drodzy Moderatorzy
Maniek
hulerkfow23
Możecie się coś wypowiedziwc w tej sprawie ?
Drodzy Moderatorzy
Maniek
hulerkfow23
Możecie się coś wypowiedziwc w tej sprawie ?
28.04.2022, 12:23
Nie bardzo rozumiem koncepcję. Przecież nie trzeba robić nowego działu, żebyście mogli prowadzić taki kącik. Można założyć temat w np. depresantach, innych używkach czy ostatecznie w hyde parku Ewnetualnie technik mógłby zrobić jeden dział "Apteka"
29.04.2022, 12:25
Poza tematem to jestem wielce zniesmaczony i zbulwersowany że moje ulubione forum różowe szlag trafił.
Tyle czasu i taka ranga na nim i zaczynać od nowa
Tyle czasu i taka ranga na nim i zaczynać od nowa
02.05.2022, 16:26
myśle że trochę bez sensu ewentualnie dział apteka
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki