Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
01.02.2023, 15:25
SztywnyMisza Wiem to z własnego mordeczko doświadczenia kiedyś leciałem kilka dni z koleżanką na alfie od esco właśnie i było grubo.A jak się przesadził z dawką to już meksyk w główce 🙂
01.02.2023, 16:03
Lifeisbrutal panie ta alfa to kosmos libido tak wywalone że pisałem do benia żeby mi blika trzasnął na prostytutkę najmocniejsza alfa jaką czesałem
10.03.2023, 22:41
Kurwa albo zemna cos.nie tak albo chuj go wie co to za.sort. puch moc przechuj
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
Ciekaewe ze byl krysztal ja dostalem puch odrobiny krysztalku i jest eufor ale od razu schiza kardio po iloscisch ktote lrdwo w cybuchu widac ,,5mg? Klony ni nie daja rade chuba ze pare na raz. To nie to co ost mialem a po co zanieniac krysztal w puder? Chuba ze cala partia taka. Kurwa zchiza w prochu.. Eufo to mania pojebania bimo nie mowiecze go nie ma
Tak pisze po tych 5mg rozdygitany chyba moj czas siecskonczyl na to kurwisko
I jaki soid. Chyba ze latanie od okna do okna czy juz ONI sa nazywasz spidem to jest ogromny.
Jedyne logiczne wytlumaczenie to tajie ze brom i flubro rc przebijsja klony bo nie rsz po dwoch dawkach flubro jednego dnia 3 nastepne jaralem jak smok z zachowa niem zasady ZS. Teraz sprzetu od zajebania prochubtec cug jsk uj ale dymic nie ma komu. Zjadlem od rana 4 klony trera jebne ze 4 bro i sprovoje sie znierzyc z Szatanem. Jedynie mod i to kurwa naparstek na tsnk i 2 buchy juz mi robia sieke z bani. Pvp chuj gdzie phip
Tak pisze po tych 5mg rozdygitany chyba moj czas siecskonczyl na to kurwisko
I jaki soid. Chyba ze latanie od okna do okna czy juz ONI sa nazywasz spidem to jest ogromny.
Jedyne logiczne wytlumaczenie to tajie ze brom i flubro rc przebijsja klony bo nie rsz po dwoch dawkach flubro jednego dnia 3 nastepne jaralem jak smok z zachowa niem zasady ZS. Teraz sprzetu od zajebania prochubtec cug jsk uj ale dymic nie ma komu. Zjadlem od rana 4 klony trera jebne ze 4 bro i sprovoje sie znierzyc z Szatanem. Jedynie mod i to kurwa naparstek na tsnk i 2 buchy juz mi robia sieke z bani. Pvp chuj gdzie phip
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
11.03.2023, 16:20
dekadan89
przerobiłem kilka g pvp wczoraj ost kreska poszla jakie kardio stary zadbaj o zdrowie troszkę a nic nie będzie, ja nic nie miałem tego typu, stopniowo powoli rozumiem że dużo tego wrzucasz w siebie tych używek i może być ciężej trochę jednak to pełne powodzenia w walce!
przerobiłem kilka g pvp wczoraj ost kreska poszla jakie kardio stary zadbaj o zdrowie troszkę a nic nie będzie, ja nic nie miałem tego typu, stopniowo powoli rozumiem że dużo tego wrzucasz w siebie tych używek i może być ciężej trochę jednak to pełne powodzenia w walce!