Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
FILM.
03.03.2023, 00:36
Piszcie w tym temacie o filmach, które są dla Was ważne lub skłoniły do jakiś głębokich przmyśleń, albo zwyczjanie podobają się bo...
Pozwole sobie zacząć od filmu, który pozwilił mi odkryć kino na nowo ( wiele lat temu ), zwyczajnie po obejrzeniu jego zacząłem zastanawiać co właśnie obejrzałem.
----- Zagubiona autostrada -----
Pozwole sobie zacząć od filmu, który pozwilił mi odkryć kino na nowo ( wiele lat temu ), zwyczajnie po obejrzeniu jego zacząłem zastanawiać co właśnie obejrzałem.
----- Zagubiona autostrada -----
11.03.2023, 16:55
Zachęcam Was do wrzucania Waszych propozycji filmowych, które są dla Was ważne lub skłoniły do jakiś głębokich przmyśleń, albo zwyczjanie podobają się bo...a może wiąże się z nimi jakaś historia.
Dla mnie kolejnym polecanym i ważanym filmem, który wiązał się z "walką o kogoś" jest :
----- Zostań (2005) ------
Dla mnie kolejnym polecanym i ważanym filmem, który wiązał się z "walką o kogoś" jest :
----- Zostań (2005) ------
11.03.2023, 20:28
Czeslawo
Ja od siebie polecam coś z tematyki prawa przyciągania - oczywiście film dla początkujących, dla tych co chcą zgłębić bardziej temat polecam zacząć od 13 płyt Kevina Trudeau - Twoje życzenie jest Twoim rozkazem. (dla chętnych mogę udostępnić)
Lepiej obejrzeć, posłuchać coś wartościowego, co zostanie w głowie niż oglądać coś dla zabicia czasu.
Wszyscy rodzimy się równi i każdy ma do dyspozycji 24h - jak ty ten czas wykorzystasz, WSZYSTKO ZALEŻY OD CIEBIE
po filmie proponuję zrobić 30 dniowy eksperyment
Ja od siebie polecam coś z tematyki prawa przyciągania - oczywiście film dla początkujących, dla tych co chcą zgłębić bardziej temat polecam zacząć od 13 płyt Kevina Trudeau - Twoje życzenie jest Twoim rozkazem. (dla chętnych mogę udostępnić)
Lepiej obejrzeć, posłuchać coś wartościowego, co zostanie w głowie niż oglądać coś dla zabicia czasu.
Wszyscy rodzimy się równi i każdy ma do dyspozycji 24h - jak ty ten czas wykorzystasz, WSZYSTKO ZALEŻY OD CIEBIE
po filmie proponuję zrobić 30 dniowy eksperyment