Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie?
26.02.2023, 17:18
Pije od 7 Lat i dobrze się trzymam ..
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
27.02.2023, 15:00
łŁycha i piwko, wódeczka to tak średnio.
Ale to tylko sporadycznie w dni powszednie, a w weekend to kazdy, tylko ilości różne xD
Ale to tylko sporadycznie w dni powszednie, a w weekend to kazdy, tylko ilości różne xD
27.02.2023, 16:18
Po flaszce, nawet po setce puszczają hamulce, i później przypał albo problemy z bliskimi
13.03.2023, 11:13
Kiedyś % co tydzień od czwartku do niedzieli. Flaszka + riki tiki narkotyki. Obecnie raz na kilka mechow,
najlepiej drink Jameson z Colą.
najlepiej drink Jameson z Colą.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
13.03.2023, 12:24
Jim bema z coca colą bo głowa nie boli
ostatnio piłem wódke to szok leb bolii strasznie
ostatnio piłem wódke to szok leb bolii strasznie
13.03.2023, 15:09
Polecam drink Cuba Libre na bazie rumu, z coca-colą, lodem, limonką. Wchodzi jak woda.
13.03.2023, 16:32
Jako zaawansowany, długoletni alkoholik, aż korci by wypowiedzieć się w tym temacie
Po pierwsze - czy lubie pić ? Chce rzucić to dziadostwo, ze względu na przyrost wagi. Jest to "dirty drug" (działa na wiele receptorów) dostępny praktycznie dla każdego - wiadomo. Niestety - pomaga w schodzeniu z pregaby i benzo, choć raczej jest to koło ratunkowe, niż długofalowe rozwiązanie, bo alkohol jak wiemy truje i budzi dyskomfort w organiźmie. Niestety, ale jest to narkotyk idealny, działa i na dopaminę, na GABA-A i na inne receptory.
Jak już pije to co ? PIWO OCZYWIŚCIE - niektórzy nawet nie uznają tego za alkohol - czaicie to ?.
Lubiłem sobie w barze walnąć whisky sour, nic specjalnego.
Po pierwsze - czy lubie pić ? Chce rzucić to dziadostwo, ze względu na przyrost wagi. Jest to "dirty drug" (działa na wiele receptorów) dostępny praktycznie dla każdego - wiadomo. Niestety - pomaga w schodzeniu z pregaby i benzo, choć raczej jest to koło ratunkowe, niż długofalowe rozwiązanie, bo alkohol jak wiemy truje i budzi dyskomfort w organiźmie. Niestety, ale jest to narkotyk idealny, działa i na dopaminę, na GABA-A i na inne receptory.
Jak już pije to co ? PIWO OCZYWIŚCIE - niektórzy nawet nie uznają tego za alkohol - czaicie to ?.
Lubiłem sobie w barze walnąć whisky sour, nic specjalnego.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
14.03.2023, 19:25
W ogóle śmieszna sprawa, że nawet nie przepadam za alkoholem a cały czas nastawiam jakieś wino na kiju albo nalewki. Aktualnie w kuchni robi mi się balon cydru xDDD