Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (chlorowodorek tramadolu)
01.06.2022, 18:40
bralem jakos 5 razy, dawki od 200 do 400mg bo to pierwsze opio jakie bralem, raz zadzialalo po 10 godzinach jakos po zrobionej ekstrakcji z retardow co mnie bardzo zdziwilo jak nagle w szkole zasnalem, obudzilem sie podchodze do lustra i szpile zamiast oczu xD
raz zmieszalem ~300mg z piwkiem i 2mg xanaxu to przezylem swoje zycie we snie, pierwszy blackout w zyciu wtedy mialem, snilo mi sie ze pobralem tindera i wstawilem post na fb, budze sie patrze i mam tindera, post tez stoi xDD
a pozostale 3 razy nie zadzialal na mnie trampek, jakos opio na mnie nie dzialaja, koda tez nie kopie
ale to dobrze bo i tak nie zamierzam tego gowna brac
raz zmieszalem ~300mg z piwkiem i 2mg xanaxu to przezylem swoje zycie we snie, pierwszy blackout w zyciu wtedy mialem, snilo mi sie ze pobralem tindera i wstawilem post na fb, budze sie patrze i mam tindera, post tez stoi xDD
a pozostale 3 razy nie zadzialal na mnie trampek, jakos opio na mnie nie dzialaja, koda tez nie kopie
ale to dobrze bo i tak nie zamierzam tego gowna brac
03.10.2022, 16:52
Hm nie wiem czemu ale zaczęło mnie to już kiedyś interesować, ale chyba też nie warto do mojej lekomani dorzucać tego 😵
14.03.2023, 22:10
Jak dla mnie najmniej przyjemne opio. Z działaniem euforycznym słabo, nudy, spać się tylko chce i z niczym nie pomieszasz bo padaczka gratis. Brakuje mi tej magii którą mają dla mnie inne opio. No i działanie przeciwbólowe takie sobie, miałam wypisanego tramca po wypadku i nie powiem żeby jakoś bardzo pomagał.
19.03.2023, 12:04
opio to opio - zło wcielone, ale tramadol jest najniżej w hierarchii jeżeli chodzi o potencjał rekereacyjny, dodatkowo rusza serotonine. Wspominałem, że jak chodziłem do dila to dostawałem syrop w gratisie, bo to po prostu mu nie schodziło.
No i właśnie - wysokie dawki mogą skończyć się padaczką, po prostu świetnie. Wujek górnik mówił że nawet to mu na ból krzyża nie pomaga. Troche cięty jestem na ten tramal, rozumiem, że ktoś lubi, ale ... no wiecie xd
Kodeina to poziom wyżej, jak sie jej już spróbuje to zapomnijcie o tramadolu.
No i właśnie - wysokie dawki mogą skończyć się padaczką, po prostu świetnie. Wujek górnik mówił że nawet to mu na ból krzyża nie pomaga. Troche cięty jestem na ten tramal, rozumiem, że ktoś lubi, ale ... no wiecie xd
Kodeina to poziom wyżej, jak sie jej już spróbuje to zapomnijcie o tramadolu.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA