Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (chlorowodorek tramadolu)
21.03.2023, 23:23
Najgorsze w tramcu jest to że nawet w śmiesznie niskich leczniczych dawkach ma paskudne uboki. Brałam grzecznie jak mi lekarz wypisał i nie dość że nadal bolało tylko odrobinę mniej to mnie jeszcz po tych tabsach z tramcem mdliło i kręciło w brzuchu. Po innych opio mdli mnie tylko jak mocno przegnę.
25.03.2023, 21:29
Ktoś może łączył trampka z bdo/gbl albo chociaż z baclo czy fenibutem ? Czego się spodziewać. ?
25.03.2023, 22:51
myślę że po takim mixie można się spodziewać pięknego pogrzebu ;___; pewnie są zawodnicy mocarze co robili takie akrobacje ale ja bym się bała
26.03.2023, 00:23
(25.03.2023, 21:29)fiodor napisał(a): Ktoś może łączył trampka z bdo/gbl albo chociaż z baclo czy fenibutem ? Czego się spodziewać. ?
To sa z zasady mixy toksykologicznie o najwyzszym stopniu ryzyka. I tu nawet nie chodzi o depresje oddechowa - bo wszystko zalezy od dawek i tolerancji. Tramadol przede wszystkim obniza prog drgawkowy, co powoduje bardzo zwiekszone ryzyko napadu padaczkowego przy miksach z innymi srodkami.
YOUR ATTORNEY
@"Twilight Sparkle" , Czeslawo nie takie mixy się robiło (opio+gbl+coś tam coś tam), czego oczywiście nie polecam. Nieprecyzyjnie się wyraziłem, zapytałem. Nie pytałem się o ryzyko, bo te znam aż za dobrze. Tylko co może zmienić dodanie do standardowej dawki BDO np. niedużej dawki tramadolu. Bardzo słabo znam trampka, w zasadzie 2 razy daaawno temu używany i też nie w hardcorowych dozach, ale nie podchodziło mi.
Na pierwszy raz myślę sprawdzic jakieś 2,5ml bdo+100 tram, bo zwykle nowe kombinacje sprawdzam delikatnie. Mogłem się spodziewać, że raczej nikt mi nie odpowie konkretnie, ewentualnie Beeniepatu lub horsii . Beenie o tym, że tram obniża próg też wiem, natomiast nie wiem czy bdo też, na logikę pewnie tak, bo baclo obniża próz drgawkowy, a rusza ten sam receptor. Jak sprawdzę to napiszę, bo szkoda, żeby tram od Ducha leżał bezczynnie heh
Na pierwszy raz myślę sprawdzic jakieś 2,5ml bdo+100 tram, bo zwykle nowe kombinacje sprawdzam delikatnie. Mogłem się spodziewać, że raczej nikt mi nie odpowie konkretnie, ewentualnie Beeniepatu lub horsii . Beenie o tym, że tram obniża próg też wiem, natomiast nie wiem czy bdo też, na logikę pewnie tak, bo baclo obniża próz drgawkowy, a rusza ten sam receptor. Jak sprawdzę to napiszę, bo szkoda, żeby tram od Ducha leżał bezczynnie heh
Beeniepatu i tu już mi pomogłeś, bo w razie W, gdybym jednak brał większe dawki myślałem ratować się małą ilością benzo, ale przy takich dawkach o jakich myślę raczej nie będzie to potrzebne, co najwyżej doleje bdo. Dzięki.
A skoro już jesteśmy przy tym temacie, to może wiesz dlaczego baclo w większych dawkach obniża próg drgawkowy ? Przecież działa w odróżnieniu od bdo tylko na gaba b ? Może właśnie dlatego, że nie działa na GHB ?
A skoro już jesteśmy przy tym temacie, to może wiesz dlaczego baclo w większych dawkach obniża próg drgawkowy ? Przecież działa w odróżnieniu od bdo tylko na gaba b ? Może właśnie dlatego, że nie działa na GHB ?
01.05.2023, 18:00
Tramal w kroplach jest najlepszy,tabletki w polskich aptekach to lipa jakaś.
Jedna buteleczka pękła w 4-5 dni,czas sldokupic do domowej apteczki.
Jedna buteleczka pękła w 4-5 dni,czas sldokupic do domowej apteczki.