Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pęknięty bębenek w uchu,ból ucha
14.03.2023, 17:17
DissoEnjoyer No właśnie nic mi nie piszczy,coraz to mniej boli ucho.Muzyki staram się teraz nie słuchać.Jutro idę do tego lekarza upewnić się co i jak z tym uchem.No i wszystkim dzięki za ewentualne rady🙂
14.03.2023, 17:30
Nie ma za co, po to jest to forum, by przekazywać wiedzę, która pomoże użytkownikom
Cieszę się, że mogłem pomóc, i jeżeli coś by sie działa dawaj znać, pozdrawiam !
DissoEnjoyer
Cieszę się, że mogłem pomóc, i jeżeli coś by sie działa dawaj znać, pozdrawiam !
DissoEnjoyer
Maniek napisał 14.03.2023, 17:36:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (duże okienko tekstowe w każdym wątku na samym dole)
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (duże okienko tekstowe w każdym wątku na samym dole)
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
14.03.2023, 20:29
Mordko idź do lekarza. Pewnie nic Ci nie jest ale nie ryzykowałabym olania sprawy. Bardzo możliwe że to po prostu jakieś zapalenie ucha. Jak nosisz non stop słuchawki to bakterie mają pod nimi ciepło, miło i wygodnie i łatwo o infekcję.
ja bylm pare dni temu u laryngologaa..
z kazdego ucha wyjal mi takie zbite kupli woskowiny moze 0.5cm na 0.5cm
w szoku bylem a to w uchu na dole siedzy tam jeast taki kanal
warto chociaz raz w zyciu isc do laryngologa mowie wam efekt slyszenia +30%
z kazdego ucha wyjal mi takie zbite kupli woskowiny moze 0.5cm na 0.5cm
w szoku bylem a to w uchu na dole siedzy tam jeast taki kanal
warto chociaz raz w zyciu isc do laryngologa mowie wam efekt slyszenia +30%
12.04.2023, 12:36
U mnie okazało się tylko urazem mechanicznym.Dostałem tak czy siak antybiotyk.Na szczęście bez żadnego zakażenia.Już jsst w sumie ok