Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
OxyContin miał uwolnić miliony ludzi od cierpień. Spowodował największą narkotykową p
30.01.2023, 17:44
Oxy przepisane 80 jutro czas wykupić będzie niezła jazda, t a ka jak granie na smartfonie powyginanym jak Banan i pozycje makabryczne.
Uczucie niesamowite i piękne, raz na miesiąc taki pierdol ok to fajna rzecz.
Oxy fajna substancja,ale można się przejechać na niej.
Cio miesiąc dostaje 80mg i rozbijam to na 20mg w aptece.
Robi fajnie, odpręża i ten spokój.
Uczucie niesamowite i piękne, raz na miesiąc taki pierdol ok to fajna rzecz.
Oxy fajna substancja,ale można się przejechać na niej.
Cio miesiąc dostaje 80mg i rozbijam to na 20mg w aptece.
Robi fajnie, odpręża i ten spokój.
12.03.2023, 00:14
W sumie..
Może i dobrze ze powstał bo to moje ulubione opio.. moda po kilkudziesięciu latach chyba przyszła do Polski, bo mega łatwo jest na czarnym rynku oxy załatwić, a jak ktoś ma kasę na teleporady to i znajdzie lekarza co za kasę przepisze :p
Może i dobrze ze powstał bo to moje ulubione opio.. moda po kilkudziesięciu latach chyba przyszła do Polski, bo mega łatwo jest na czarnym rynku oxy załatwić, a jak ktoś ma kasę na teleporady to i znajdzie lekarza co za kasę przepisze :p
24.06.2023, 08:32
Niezłe gówno. Ręce precz od tego kocie, akysz!
https://dopal.org/thread-2209.html
Teraz historia jest kompletna🤐
https://dopal.org/thread-2209.html
Teraz historia jest kompletna🤐
Metamorfoza
24.06.2023, 09:45
Leciało się ostatnie czasy na tym badziejstwie, faza była piękna, chilli, i te fazy ze spało się z telefonem na siedząco i się niby grało.
4-5 miesięcy na pewno, z małymi przerwami, ale skrętek nie da się zapomnieć i tych psychicznych rozkmin i stanów na nich.
Od 2 miesięcy nawet nie pomyślałem o tym i nie chce nawet bo mogło to się gorzej skończyć niż teraz po RC.
Jak to mawiać w zwyczaju miałem "Nie namawiam, wręcz odradzam"
Ogólnie wjebac tramale i opiaty.
Tutaj granice błędu są znacznie poważniejsze w skutkach, i bardziej drastyczne konsekwencje.
Kto zna ten wie, a kto nie próbował i nie zna, to chwała mu i niech tak zostanie.
4-5 miesięcy na pewno, z małymi przerwami, ale skrętek nie da się zapomnieć i tych psychicznych rozkmin i stanów na nich.
Od 2 miesięcy nawet nie pomyślałem o tym i nie chce nawet bo mogło to się gorzej skończyć niż teraz po RC.
Jak to mawiać w zwyczaju miałem "Nie namawiam, wręcz odradzam"
Ogólnie wjebac tramale i opiaty.
Tutaj granice błędu są znacznie poważniejsze w skutkach, i bardziej drastyczne konsekwencje.
Kto zna ten wie, a kto nie próbował i nie zna, to chwała mu i niech tak zostanie.
24.06.2023, 09:57
Leki przeciwbólowe tylko do leczenia bólu.
Kiedyś byłem tak tym przeżarty przez kręgosłup, nie dbałem o siebie, nie chodziłem na rehabilitację i tylko leki żarłem, to tolerancja tak mi wyjebała, że jak mnie zaczął tak konkretnie napierdalać ząb, to przestał boleć dopiero po... 9 Dorecie
A żołądek to miałem wywrócony do góry kołami. Idź pan w chuj.
Kiedyś byłem tak tym przeżarty przez kręgosłup, nie dbałem o siebie, nie chodziłem na rehabilitację i tylko leki żarłem, to tolerancja tak mi wyjebała, że jak mnie zaczął tak konkretnie napierdalać ząb, to przestał boleć dopiero po... 9 Dorecie
A żołądek to miałem wywrócony do góry kołami. Idź pan w chuj.
Metamorfoza
24.06.2023, 15:25
Ja się trzymam zdalna od różnorakich magicznych tabletek, dla mnie aptekarze to legalni dealerzy
25.06.2023, 10:17
Ciekawy artykul , choc sie troche zlewa ja sie go czyta .
Rozumie ze ten lek jest lub byl dostepny tylko w usa ?
Rozumie ze ten lek jest lub byl dostepny tylko w usa ?