Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej praktykowany sposób przyjęcia?
07.01.2023, 20:56
Intravenous czyli jakby to ująć prostrzym językiem po batach, w kanał, w kabel, po strunach. Ale skonsultujcie się z lekarzem lub farmaceutą przed zdecydowaniem się na pierwszy raz bo później słabo widzę powrót do innych metod. 😛
07.01.2023, 21:58
Beeniepatu nie przepraszaj kochany nie trzeba, po co mi druga Ameryka, jeszcze pierwszej nie odwiedziłam.
"Receptory sa roznie rozparcelowane po organizmie. A metabolizm przebiega dluzej lub wolniej - zalezy czy substancja ma dalej czy blizej" - miedzy innymi dlatego warto zgłębiać wiedzę w tym zakresie. jeśli się używa, dobrze wiedzieć jak.
"Receptory sa roznie rozparcelowane po organizmie. A metabolizm przebiega dluzej lub wolniej - zalezy czy substancja ma dalej czy blizej" - miedzy innymi dlatego warto zgłębiać wiedzę w tym zakresie. jeśli się używa, dobrze wiedzieć jak.
15.03.2023, 00:20
Moja ulubiona droga podania wielu substancji to pr ale jest z tym trochę pierdolenia i potrzeba odrobiny samotności i wygodnego zacisznego miejsca. Jak nie mam takich warunków i spożywam coś "przy ludziach" to oral albo sniff w zależności od substancji. Przy czym sniff daje sporo przyjemności z samego wciągania. Jestem fanką tabaki i jak nie mam czego sobie wciągnąć to wciągam chociaż krechę z tabaki xDD
15.04.2023, 09:06
Ja najbardziej preferuje sniff
Wolę sniff zdecydowanie ale np takie substancje jak lsd to pod język
06.05.2023, 15:41
Jak dla mnie przynajmniej ostatnio sniff spada na sam koniec, po 1 linii na dziurę jeszcze ujdzie, ale pozniej to już chujnia
06.05.2023, 19:29
lubie sniffy z chlorow walic, lubie to skurwiale wyzeranie nosa, szkoda ze wiaze sie to z betonem przez kolejne dwa dni xD
06.05.2023, 19:30
też lubię sniff i czuć te uczucie sami wiecie po 3CMC... wtedy wiem że żyje...