Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB
10.04.2022, 19:18
Efekty, które powoduje 6-APB to najczęściej :
bardzo silna empatia; euforia; stymulacja; ospałość i rozleniwienie; silne odwodnienie organizmu; delikatne efekty wizualne (wyostrzenie barw, lekkie wyginanie się i falowanie przedmiotów, efekt stroboskopowy); bezsenność; bóle głowy; możliwe wymioty przy wstępnych efektach substancji; napady lęku; psychozy; nieprzyjemny zjazd lub bardzo przyjemny afterglow; szczękościsk; podwyższone ciśnienie; szybsze tętno; uczucie zimna; bardzo silne rozszerzenie źrenic mogące utrzymywać się nawet dobę po zażyciu.
Bardzo proszę opisać swoje wrażenia
-dawkowanie
-sposób podania
-długość działania
itp
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
10.04.2022, 19:39
6-APB można spotkać w 2 postaciach czyli siarczanu i chlorowodorku.
Różnica jest istotna bo przy HCL wystarczy 80mg, przy siarczanie juz 150mg. Wiadomo zalezy od tolerki, ale schemat 2 krotnie większej dawki w przypadku siarczanu jest staly.
Ja próbowałem tej substancji w 2 formach i chlorowodorek dziala duzo lepiej.
Podawane tylko doustnie daję fazę troche jak połączenie MDMA z LSD tylko bez wizuali (w moim przypadku przy dawkach standardowych). Dzialanie jest bardzo długie bo około 6h. Po tych 6h czułem się wykończony. Fajna substancja jak ktos lubi tripowac. Ja sam nie przepadam za substancjami, które działają bardzo długo i przez glupie eksperymenty z LSD pare lat temu również za sajko. Natomiast substancja ma spory potencjal i ogromną rzesze fanów.
Różnica jest istotna bo przy HCL wystarczy 80mg, przy siarczanie juz 150mg. Wiadomo zalezy od tolerki, ale schemat 2 krotnie większej dawki w przypadku siarczanu jest staly.
Ja próbowałem tej substancji w 2 formach i chlorowodorek dziala duzo lepiej.
Podawane tylko doustnie daję fazę troche jak połączenie MDMA z LSD tylko bez wizuali (w moim przypadku przy dawkach standardowych). Dzialanie jest bardzo długie bo około 6h. Po tych 6h czułem się wykończony. Fajna substancja jak ktos lubi tripowac. Ja sam nie przepadam za substancjami, które działają bardzo długo i przez glupie eksperymenty z LSD pare lat temu również za sajko. Natomiast substancja ma spory potencjal i ogromną rzesze fanów.
10.04.2022, 20:30
jar rozróżnić siarczan od hcl ?
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
11.04.2022, 21:33
Oj ogólnie nie jestem fanem wielkim eufrykow ale 6apb bym spróbował tak samo jak i dmaar'a.
Z rok czasu nie próbowałem euforykow to wystrzeliło by penwie na jakiejs imprezie idealnie haha
Z rok czasu nie próbowałem euforykow to wystrzeliło by penwie na jakiejs imprezie idealnie haha
12.04.2022, 13:50
czekam i czekam i się doczekać nie moge :/
17.04.2022, 19:35
Mam namiar na sprawdzony shop z zagramanicy, który posiada mni, 6apb w bardzo dobrej cenie przy 5g wsumie 1g =15€ też niema tragedi .
18.04.2022, 14:28
to dawaj namiar na pw