Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobić i zażyć bombkę?
03.04.2023, 22:07
Siemanko, mam mały problem dlatego postanowiłem napisać i się spytać bardziej doświadczonych. Mianowicie chce łyknąć bombkę ale:
- nie wiem jak duży skrawek chusteczki urwać ( wiem że ta najcieńsza )
- ile wsypać tam mefedronu
- czy podczas połykania popić woda czy połknąć bez wody
- jaka będzie faza? ( słyszałem że po wciągnięciu jest speed a po lyknieciu euforia ale speed jest mniejszy, czy to prawda? )
- nie wiem jak duży skrawek chusteczki urwać ( wiem że ta najcieńsza )
- ile wsypać tam mefedronu
- czy podczas połykania popić woda czy połknąć bez wody
- jaka będzie faza? ( słyszałem że po wciągnięciu jest speed a po lyknieciu euforia ale speed jest mniejszy, czy to prawda? )
21.04.2023, 17:30
- urwij taki kwadrat z chusteczki 5x5cm, jak jest parę warstw - to postaraj się zrobić by była tylko jedna, jak najciensza.
- wsyp raz więcej niż wciągasz do nosa, przed tym skrusz towar
- zdecydowanie popić
- faza - sam musisz doświadczyć i sprawdzić
- wsyp raz więcej niż wciągasz do nosa, przed tym skrusz towar
- zdecydowanie popić
- faza - sam musisz doświadczyć i sprawdzić
24.04.2023, 16:06
3cmc i 6apb to tylko kapsułki żelowe,serwetki i husteczki odpadają bo w gardle się zatrzymywaly.
Na allegro można dostać i w aptekach tak myślę.
Na allegro można dostać i w aptekach tak myślę.
28.04.2023, 19:19
Najlepiej w pustą kapsułkę, bombka z papieru jest ciężka do przełknięcia i tragedia jak się rozsypie po drodze. Możesz wykorzystać kapsułkę po jakimś suplemencie typu witaminy.
25.06.2023, 18:15
Zawijasz w kwadratowy kawalek chusteczki , jak masz pare warstwowa, robisz tak by byla jedna warstwa, wsypujesz pokruszony towar jezeli jest to krysztal , zawijasz , polykaszi popijajac szklanka wody lub sokiem , nie alkoholem i czekasz na dzialanie - ja tak robie , najszybszy sposob