Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Pomysł: Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
na TAK | 17 | 94.44% | |
na NIE | 1 | 5.56% | |
nie wiem / do poprawy | 0 | 0% | |
Razem | 18 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
PYTANIE DNIA / REDAKTOR
25.04.2023, 09:26
To ja również mam pewien pomysł. Propozycja brzmi tak - (uwaga! nie chwale się że mam wiedzę i jestem w topce reputacji ) ale skoro ją mam i jestem tu po to aby pomagać, bo na forach o dopach - na każdym jakm byłem - zawsze byłem żeby dzielic się wiedzą i uczyć się tego, czego jeszcze ne wiem, dawać rady mniej doświadczonym entuzjastom RC.
Czy Moderacja - Beeniepatu oraz Maniek rozważylibyście dla mne taką rangę, o tytule "Naukowiec" na przykład, czy coś podobnie brzmącego (chętnie rozważę inne propozycje na rangę - zaproponuj ktos coś, ale naukowiec to klasa sama w sobie oraz taki mały obrazek, jakaś fiolka chemiczna (o taka https://emojiterra.com/test-tube/) No, mam na myśli takie coś, jak ma @"PUDZILLA" przed nickem, taki mały obrazeczek.
Uważam że nasze forum teraz sie rozwija bardzo szybko i prężne, jest ruch, nowe sklepy, to pomyslalem że przydałaby się i taka ranga - i wygląda to elegancko i świadczy o wysokim poziomie. Nie lubię sie przechwalać, ale przyjaciele z forum wiedzą, że mam obszerną wiedze
Bardzo chciałbym aby to wypalło, no i oczywiście dalej będę pisał moje autorske obszerne artykuly z serii "Dlaczego jest jak jest" (będe sie niedlugo zabierał za artykuł z tej serii o tryptaminach, ogólne o medycynie i zamierzam również reaktywować serię esz TMiD (This Month in Dopalacze) (kiedys bylo TWiD na forum dopalamy - this week zamiast month, ale teraz za mało RC wychodzi, więc wydlużyć to do miesiaca trzeba. TMID to taki bardziej newsletter by był, co nowego w śwecie dopałków, nie chcę żadnych nagród za to.
Pozostaje mi napisac - proszę o pozytywne rozpatrzenie.
Czy Moderacja - Beeniepatu oraz Maniek rozważylibyście dla mne taką rangę, o tytule "Naukowiec" na przykład, czy coś podobnie brzmącego (chętnie rozważę inne propozycje na rangę - zaproponuj ktos coś, ale naukowiec to klasa sama w sobie oraz taki mały obrazek, jakaś fiolka chemiczna (o taka https://emojiterra.com/test-tube/) No, mam na myśli takie coś, jak ma @"PUDZILLA" przed nickem, taki mały obrazeczek.
Uważam że nasze forum teraz sie rozwija bardzo szybko i prężne, jest ruch, nowe sklepy, to pomyslalem że przydałaby się i taka ranga - i wygląda to elegancko i świadczy o wysokim poziomie. Nie lubię sie przechwalać, ale przyjaciele z forum wiedzą, że mam obszerną wiedze
Bardzo chciałbym aby to wypalło, no i oczywiście dalej będę pisał moje autorske obszerne artykuly z serii "Dlaczego jest jak jest" (będe sie niedlugo zabierał za artykuł z tej serii o tryptaminach, ogólne o medycynie i zamierzam również reaktywować serię esz TMiD (This Month in Dopalacze) (kiedys bylo TWiD na forum dopalamy - this week zamiast month, ale teraz za mało RC wychodzi, więc wydlużyć to do miesiaca trzeba. TMID to taki bardziej newsletter by był, co nowego w śwecie dopałków, nie chcę żadnych nagród za to.
25.04.2023, 09:53
mysle, ze cos takiego by urozmaicilo forum i dodalo smaczkow, zamiast samych kolorkow byly jeszcze "cosie" w postaci emotek
jestem jak najbardziej za tym, zeby dodawac coraz wiecej takich (ale z sensem) oraz zeby horsii otrzymal takowa fiolke czy inny cylinder pomiarowy
jestem jak najbardziej za tym, zeby dodawac coraz wiecej takich (ale z sensem) oraz zeby horsii otrzymal takowa fiolke czy inny cylinder pomiarowy
25.04.2023, 09:56
oczywiście w pełni popieram pomysł mojego amigo Horsiaka, należy mu się, ja jeszcze wiem, że chuja wiem, ale jako writer sprawdzam się dobrze, zresztą wiem to już od góry
25.04.2023, 16:10
Jeśli inni użytkownicy wyrażą zgodę, to ok luz. Natomiast jeśli są jakieś głosy przeciwne, to proszę również o takie informacje, może być tutaj, albo PW.
25.04.2023, 16:15
Obecnie po za Beeniepatu oraz horsii nie widzę innych kandydatów na taką rangę, Dupsko np. też ogrom wiedzy, mnie zjada na deser, ale orientujmy się w ludziach, którzy faktycznie spędzają tutaj swój cenny czas, przynajmniej w ilości 30 minut dziennie
25.04.2023, 20:47
horsii This Month in Dopalacze to jest gazetka forum, przegląd głupot z dopka, nowych zidentyfikowanych turbexow, nowi scamerzy, Giwera też ma sporo pomysłów, gazetkę zostaw nam
jak wypali to chętnie zobacze następne wydania Dlaczego tak jest, albo jakieś przetłumaczone, z których wynikają konkretne wnioski, poradniki jakieś, zresztą będąc rangą naukowiec sam będziesz zobowiązany do pilnowania poprawności teoretycznej na forum, pisanie dodatkowych treści to tylko dodatek, w dalszym razie jestem na tak
jak wypali to chętnie zobacze następne wydania Dlaczego tak jest, albo jakieś przetłumaczone, z których wynikają konkretne wnioski, poradniki jakieś, zresztą będąc rangą naukowiec sam będziesz zobowiązany do pilnowania poprawności teoretycznej na forum, pisanie dodatkowych treści to tylko dodatek, w dalszym razie jestem na tak
25.04.2023, 23:44
(25.04.2023, 09:26)horsii napisał(a): To ja również mam pewien pomysł. Propozycja brzmi tak - (uwaga! nie chwale się że mam wiedzę i jestem w topce reputacji ) ale skoro ją mam i jestem tu po to aby pomagać, bo na forach o dopach - na każdym jakm byłem - zawsze byłem żeby dzielic się wiedzą i uczyć się tego, czego jeszcze ne wiem, dawać rady mniej doświadczonym entuzjastom RC.
Wydaje m sie, ze juz byly setki rozmow, na ten temat
YOUR ATTORNEY
26.04.2023, 20:10
Ja osobiscie, wlasnie w taki sposob bym wyroznial osoby, zeby kazdy kto to zajrzy, od razu wiedzial co jest piec. Ranga budowana punktami to popularnosc - tez potrzebna i wazna. Co do pewnego level'u wiedzy, powinno to byc w jakis sposob zaznaczone. Po pierwsze, zeby docenic, po drugie, zeby ulatwic i skrocic czas dotarcia do kogos, kto wiadomo, ze posluzy rzetelna rada.
Maniek ja nie wiem co Ty o tym myslisz, jednak oznaczenie specjalne horsii wlasnie w taki sposob - naukowiec, drugsSME, narkogeek, etc. byloby dla Forum na pewno wartoscia dodana.
Nie jest przypadkiem, ze to wlasnie horsii jest najczestszym laureatem nagrody za post tygodnia. Ludzie moga myslec, ze to uklad jakis. Maniek doskonale wie jak taki wybor wyglada
Maniek ja nie wiem co Ty o tym myslisz, jednak oznaczenie specjalne horsii wlasnie w taki sposob - naukowiec, drugsSME, narkogeek, etc. byloby dla Forum na pewno wartoscia dodana.
Nie jest przypadkiem, ze to wlasnie horsii jest najczestszym laureatem nagrody za post tygodnia. Ludzie moga myslec, ze to uklad jakis. Maniek doskonale wie jak taki wybor wyglada
YOUR ATTORNEY