Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
21.04.2023, 15:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2023, 15:30 przez voice.of.voiceless.)
kot_kreskowy między innymi z zagranicznych opinii
tak zwany selective scam, sam czekalem chyba 3 tygodnie na "dostawe" eth ladow za ktore placilem, po tym czasie dalej one nie dotarly, za to dostalem 10 chujowych alladow, jak sie nie upominasz sam o przesylke, albo cos zamowiles, a tego nie ma na magazynie, to sklep o tym nie mowi, olewa sprawe, stad wiele paczek ktore nie wylecialy
tak zwany selective scam, sam czekalem chyba 3 tygodnie na "dostawe" eth ladow za ktore placilem, po tym czasie dalej one nie dotarly, za to dostalem 10 chujowych alladow, jak sie nie upominasz sam o przesylke, albo cos zamowiles, a tego nie ma na magazynie, to sklep o tym nie mowi, olewa sprawe, stad wiele paczek ktore nie wylecialy
23.04.2023, 17:29
kot_kreskowy Nie zakladalem nic po prostu kontakt z vendorem i czas na odp.byla długa.
Leci parcel od Designer-Chems Z postnl pack tych sampli 5x 0.6 niedawno odp dostalem.
niedługo oby dotarło i wleci recka.
Pozdrawiam
Leci parcel od Designer-Chems Z postnl pack tych sampli 5x 0.6 niedawno odp dostalem.
niedługo oby dotarło i wleci recka.
Pozdrawiam
Uzuepełniam info o sprawności sklepu:
1. Kontakt ze sklepem satysfakcjonujący. Odpowiedzi dostaje po paru godzinach.
2. Sprawność sklepu petarda. Poniżej zamieszczam pełne info o aktualnej paczce:
**************** zapłacone w bitomacie
-------->
*********************** your payment Has Been confirmed
-------->
3. Jeśli chodzi o dyskrecję paczek to trochę się bałem, ale po raz kolejny paczka przeszła skany celników i jutro zostanie dostarczona... Uff..
Myślę że powinni popracować nad dyskrecją wysyłanych paczek.
Czytałem o tym że celnicy skanują każdą paczkę, i jeśli zadeklarowana zawartość nie zgadza się z tym co jest w paczce, to otwierają pakę...
Trochę się boję. Ale przecież to są profesjonaliści.
Zawsze można do nich napisać i się dogadać upewnić żeby paka nie wpadła...
Daje im 8.5/10 za tą nie dyskrecję.
Bo jedna paka z kilku była chujowo zapakowana, ale i tak nie wpadła więc jedno licho...
Pozdrawiam!
1. Kontakt ze sklepem satysfakcjonujący. Odpowiedzi dostaje po paru godzinach.
2. Sprawność sklepu petarda. Poniżej zamieszczam pełne info o aktualnej paczce:
**************** zapłacone w bitomacie
-------->
*********************** your payment Has Been confirmed
-------->
3. Jeśli chodzi o dyskrecję paczek to trochę się bałem, ale po raz kolejny paczka przeszła skany celników i jutro zostanie dostarczona... Uff..
Myślę że powinni popracować nad dyskrecją wysyłanych paczek.
Czytałem o tym że celnicy skanują każdą paczkę, i jeśli zadeklarowana zawartość nie zgadza się z tym co jest w paczce, to otwierają pakę...
Trochę się boję. Ale przecież to są profesjonaliści.
Zawsze można do nich napisać i się dogadać upewnić żeby paka nie wpadła...
Daje im 8.5/10 za tą nie dyskrecję.
Bo jedna paka z kilku była chujowo zapakowana, ale i tak nie wpadła więc jedno licho...
Pozdrawiam!
24.04.2023, 18:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.04.2023, 18:41 przez ProducentRC.)
@"olancucki" po prostu było zdać relację jakby wszystko było już bezpiecznie na miejscu a nie pisać informacje o paczce które mogą doprowadzić do potencjalnych zatrzymań ¯\_(ツ)_/¯
W tym fachu im ciszej jedziesz tym dalej zajedziesz
W tym fachu im ciszej jedziesz tym dalej zajedziesz
25.04.2023, 16:08
@"olancucki"
Następnym razem pomyśl jakie mogą być konsekwencje z podawania publicznie takich informacji, zamiast bezmyślnie wkurwiać się na kogoś kto stara się ratować sytuację.
Podając takie info sam naraziłeś nie tylko swoją pakę, ale potencjalnie też inne z podobnym pakowaniem.
Liczę, że wnioski zostały wyciągnięte.
Jak paka doleciała, to nie zapomnij podzielić się swoimi wrażeniami z testów.
Pozdrawiam 😃
Następnym razem pomyśl jakie mogą być konsekwencje z podawania publicznie takich informacji, zamiast bezmyślnie wkurwiać się na kogoś kto stara się ratować sytuację.
Podając takie info sam naraziłeś nie tylko swoją pakę, ale potencjalnie też inne z podobnym pakowaniem.
Liczę, że wnioski zostały wyciągnięte.
Jak paka doleciała, to nie zapomnij podzielić się swoimi wrażeniami z testów.
Pozdrawiam 😃
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.04.2023, 20:10
kot_kreskowy , @"PUDZILLA" i reszta normalnych. Najgorsze, że przez takich cepów jak @"olancucki" , już mniejsza z jakiego sklepu zamawiane, ludzie, którzy nawet nieźle dbają o bhp mają wtopy jprdl