Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Pomysł: Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
na TAK | 17 | 94.44% | |
na NIE | 1 | 5.56% | |
nie wiem / do poprawy | 0 | 0% | |
Razem | 18 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
PYTANIE DNIA / REDAKTOR
26.04.2023, 22:08
(26.04.2023, 21:27)Beeniepatu napisał(a): kot_kreskowy nie pamietam bym uzyl takiego stwierdzenia o zaklamywaniu rzeczywistosci. Chyba chcialbys poczuc sie doceniony po prostu.
No wiec oglaszam wszem i wobec, ze mamy na naszym Forum mega osobe. To kot_kreskowy - byly fan stimow, o krorych wie wszystko. Czlowiek o pomylonych neuronach - czerpie serotoninowa euforie z dopy
Ale przede wszystkim prawdziwy i szczery
Beenie, to co napisałem, to był żart i to z siebie samego. Autoironia taka.
Nie rozumiem Twojego postu...
Może nie jestem w formie, nie wiem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
26.04.2023, 22:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.04.2023, 22:57 przez voice.of.voiceless.)
(26.04.2023, 21:59)Maniek napisał(a): Dałbym nieco więcej "wolności", czyli wybór dowolnej nazwy rangi po przekroczeniu 500 czy tam 1000 postów, zamiast "bywalec" czy "zasłużony" - chyba, że ktoś chciałby akurat taką rangę, jak dwie wcześniej przeze mnie wymienione - wtedy żaden problem.Bywalec i Zasluzony to kolor rangi jaki dałem i jakiś znaczek przed nickiem, a zmiana nazwy rangi, czyli to co ja mam na Hunter Thompson przy Zasłużonym, reszta po wojskowemu
Likwidacja czy też zostawienie jedynie kilku kolorów dla danych rang, również trzeba na dniach przemyśleć i to zrealizować, bo ten pomysł również chodził mi po głowie od dłuższego czasu.