Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co lubisz lub nie cierpisz w szpitalu? 05/04
Rzadko bywam w szpitalach, w cały swoim życiu byłem tam max 10 razy,
a tak by okupować szpital przez parę dni to się zdarzyło raz w życiu, gdy się urodziłem ;P
Wracając do tematu:
Czekania w kolejkach, i tych rozmów które się toczą w nich, istne przepychanki i chwalenie się... kto ma gorzej, na co był chory itp... bleeeeeeeee
a tak by okupować szpital przez parę dni to się zdarzyło raz w życiu, gdy się urodziłem ;P
Wracając do tematu:
Czekania w kolejkach, i tych rozmów które się toczą w nich, istne przepychanki i chwalenie się... kto ma gorzej, na co był chory itp... bleeeeeeeee
04.05.2023, 10:55
Po dwóch wizytach w szpitalu nie przypadł mi najbardziej tivik na monety ale bylo coś znacznie gorszego to te zewsząd przeszywające krzyki napedzane bolem i cierpieniem niosące sie po korytarzach dlatego od tamte poryj jak to tylko możliwe.unikam szpitali
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
04.05.2023, 13:43
loooo ale czad pierwsza myśl zwiazana ze szpitalem - pozytyw. Osiemnaście lat temu trafiłam do szpitala sama, wyszłam z FiStaszkiem . Magia
04.05.2023, 21:02
Czego nie lubię w szpitalu? Przebywania tam, okropne miejsce. Wszyscy smutni, chorzy, jedzenie paskudne, śmierdzi chlorem, stare baby jęczą.