Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Medyczna marihuana lecznicza na recepte
01.05.2022, 18:05
Ale ten lekarz bada dokładnie historię Twojej karty medycznej, czy tylko rozpoznanie robi w formie e-wizyty? Bo z tego co czytałem na stronie w liście chorób kwalifikujących się do otrzymania recepty jest spora, to tam w chuj rzeczy można wkręcić, choćby nawet chroniczne bóle kręgosłupa itp.
01.05.2022, 23:08
No, ale to rozpoznanie podczas e-wizyty to takie rozwiązanie jak jakiś pic na wodę? Że zapyta doktur wilczur kilka rzeczy bla bla pierdoły i dobra chłopie, musisz zajarać blanta, to Ci na dobre wyjdzie
01.05.2022, 23:12
Maniek możesz też osobiście jechać na wizytę, przeprowadza wywiad a następnie musisz wypełnić jej ankiete ... no jak dostal 10 g i ma mu to wystarczyć na 40 dni to za wiele tego nie ma ale dobre i to coś do przodu się ruszyło w pl
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
01.05.2022, 23:15
Ja wolę e-wizytę, bo nie mam czasie jeździć, pracuję dużo i nie mam kiedy. Tylko jestem ciekaw czy oni robią takie szczegółowe wywiady Ci niby konopni lekarze, czy tak bardziej przychylnie z dobrego serca przypisują recepty , czy warto spróbować i ja już tam coś wkręcę.
02.05.2022, 00:01
Problem w tym, że na tej liście jest dużo pierdół, a nie chorób, jak np. chroniczne zmęczenie, jakieś dolegliwościu bólu kręgosłupa i wiele innych i na jakiej podstawie ten niby lekarz stwierdzi, że Twoje bóle kręgosłupa, albo brak apetytu kwalifikuje się do wypisania recepty?
02.05.2022, 00:07
mój ziomek powiedział tak - problemy ze snem próbował już środków nasennych po których miał efekty uboczne ale też próbował kilka razy marihuany i nie zaobserwował aż tylu skutków ubocznych po prostu tak jej powiedział i że mu się po tym lepiej śpi i następny dzień jest bardziej produktywny Maniek
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
02.05.2022, 00:09
Czyli wg mnie chętnie dają recepty, tylko trzeba odpowiednio kilka słów im powiedzieć i tyle