Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
27.04.2023, 16:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.04.2023, 16:05 przez kot_kreskowy.)
Raul
Dziś od rana jakieś problemy z czatboxem.
Puste wiadomości się ładują, czasem tekst tej wiadomości ładuje się dopiero po kilkunastu minutach od wpisu.
Widać tylko że dany user zamieścił wiadomość lecz treści ni ma.
Teraz niby wszystko ok.
Dziś od rana jakieś problemy z czatboxem.
Puste wiadomości się ładują, czasem tekst tej wiadomości ładuje się dopiero po kilkunastu minutach od wpisu.
Widać tylko że dany user zamieścił wiadomość lecz treści ni ma.
Teraz niby wszystko ok.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.04.2023, 18:25
Byłem oznaczony w temacie kolegi wyżej i nie dostałem powiadomienia żadnego, a ciężko spamiętać gdzie się udzielałem żeby zobaczyć czy ktoś może odpisał lub o coś zapytał. Nie chcę wyjść na ignoranta or something. Na innych forach z tego co pamiętam było jakieś info i można być na bieżąco.
27.04.2023, 18:42
Tak, takie rzeczy się zdarzają ale naprawdę bardzo rzadko.
Sam miałem tak może raz lub dwa przez cały okres pobytu na forum.
NIE dla OPIO !!!
27.04.2023, 18:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.04.2023, 19:07 przez CLINT EASTWOOD.)
Yyy... Ale że co, bo nie do końca zrozumiałem
co do kurwy jest napisałem z dwa trzy posty i ban za damski chuj jak ktoś ma tam konto można zobaczyć co mam na myśli z powiadomieniami to nie od tego całego Sergiusza więc chyba mogę. No o to chodzi w ten deseń, że jak ktoś wspomniał, zacytował czy cokolwiek dot. mojego konta to taki chyba czerwony znaczek w rogu był, a tu widzę tylko trzy paski w które jak klikam pokazuje menu, ale bez żadnych informacji odnośnie aktywności i tak dalej.
kot_kreskowy przykład teraz. Odpisałeś mi za co dzięki chociaż nie zajarzyłem i gdybym akurat nie zerknął w ten temat to bym zapomniał bankowo, że o coś tu pytałem o to mi mnie więcej chodzi tylko.
co do kurwy jest napisałem z dwa trzy posty i ban za damski chuj jak ktoś ma tam konto można zobaczyć co mam na myśli z powiadomieniami to nie od tego całego Sergiusza więc chyba mogę. No o to chodzi w ten deseń, że jak ktoś wspomniał, zacytował czy cokolwiek dot. mojego konta to taki chyba czerwony znaczek w rogu był, a tu widzę tylko trzy paski w które jak klikam pokazuje menu, ale bez żadnych informacji odnośnie aktywności i tak dalej.
kot_kreskowy przykład teraz. Odpisałeś mi za co dzięki chociaż nie zajarzyłem i gdybym akurat nie zerknął w ten temat to bym zapomniał bankowo, że o coś tu pytałem o to mi mnie więcej chodzi tylko.
15.05.2023, 20:58
Wiadomości na czacie w których wspomni się o @"PUDZILLA" wyświetlają się puste, dopiero po odświeżeniu strony widać tekst.