Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Choco - Opinie o produkcie
07.05.2023, 18:19
(07.05.2023, 09:32)xumbo napisał(a): Co to znaczy bardzo dziwny speed?
Dziwny względem substancji w jakiej się znajduje czyli 4cmc.Czwórka działa kanapowo,czasami trafi sie klef z lekkim speedem,ale ten speed jest sobie tam gdzieś w tle.Przy 4cmc Coco podanie sniff powinno być słabo wyczuwalne a tu to jest pobudzonko że masakra 😁 Bombki dają dużo eufo,także bombka i sniff na wejściu.Ogólnie nietypowa ta czwórka ale mi pasuje bo można na tym polecić dłużej że względu na dopaminę która rusza coco
Ale się komuś towar przypalił 😅
Edit. Po Waszych opiniach ciezko pozytywnie ocenić produkt. Jeśli 4cmc działa speedujaco to są tylko dwie opcje - albo macie zarznieta tolerke na serotogeniki albo produkt jest słabej jakości.
Klasyczne 4cmc wbija w fotel - przynajmniej te pierwsze wrzutki a pobudzenie jest gdzieś w tle. Jeśli się przegnie to serotonina zejdzie a zostanie dopamina
I tyle.
Edit. Po Waszych opiniach ciezko pozytywnie ocenić produkt. Jeśli 4cmc działa speedujaco to są tylko dwie opcje - albo macie zarznieta tolerke na serotogeniki albo produkt jest słabej jakości.
Klasyczne 4cmc wbija w fotel - przynajmniej te pierwsze wrzutki a pobudzenie jest gdzieś w tle. Jeśli się przegnie to serotonina zejdzie a zostanie dopamina
I tyle.
08.05.2023, 13:40
Lukas1985 tej serotoniny nigdy w sniffe nie odczujesz tyle co podanie oral.8 lat temu były fajne klefy które dawały euforię z jednoczesnym speedem ale eufo było na pierwszym miejscu.W Coco też jest euforia duża ale jest też i speed.Mnie to cieszy można na temacie długo polecieć bo typowa czwórka to wiadomo 3-4 wrzuty a potem to już nie kopie.
08.05.2023, 15:27
Wiadomo, że podanie sniffem jest mniej serotogeniczne. Pamiętaj tylko o jednym - jeśli dana substancja ma pewien profil działania to w grę wchodzą niewielkie odchyłki. Jeśli jednak nikomu profil działania nie odpowiada tym co powinno być to jest coś nie tak.
Do tego ten kolor nie wróży nic dobrego. Z perspektywy lat szkoda nerek na takie sorty.
Do tego ten kolor nie wróży nic dobrego. Z perspektywy lat szkoda nerek na takie sorty.
08.05.2023, 16:38
Mi tam klefedron za czasu legala (sorty 2015-2016) to dużo eufori z wyczuwalnym speedem. Po prostu imprezowe coś. Nie ujebanie w fotel, to następowało dopiero po zwiększonej dawce. Druga rzecz z tego co pamietam to klef zawsze nosem dawał tzw eufo, w sensie mógł „rozlać”. Gadka 4cmc to tylko oralnie, żeby podziałało to jakieś brednie które były powielane gdy wielu vendorow sprzedawało 4cec jako 4cmc. Tam rzeczywiście sniff potrzebował dużo większych dawek niż oral, a przy Oralu działanie było bardziej leniwe niż klefa. Aczkolwiek to tylko moja opinia.
Dla mnie zachęcająco brzmi opis, ze nie jest to taki leniwy sort
Dla mnie zachęcająco brzmi opis, ze nie jest to taki leniwy sort
08.05.2023, 17:02
sebekx9 jesli masz na mysli farmakologie klasycznego klefedronu, to serotoninowa euforia zawsze bedzie wieksza oralnie vs sniff. Z prozaicznego powodu uwalniania najwiekszej ilosci serotoniny, w ukladzie pokarmowym. Mitem jest, ze sniff nie zadziala. Ale to, ze oral zadziala zdecydowanie mocniej profilowo, nie jest zadna gadka wyssana z palca.
YOUR ATTORNEY
02.06.2023, 18:13
02.06.2023, 19:00
z tego co widze, to najnowszy mirror i choco to sie scigaja w kategorii "najbardziej niezachecajacy do spozycia betaketon" XDDD
jak pobieralem jakis czas temu to byl kamulczyk koloru brazowawego, tak samo speedujacy co wtapiajacy "empatogenujacy" (XD), co sie znosilo nawzajem i profil byl bardzo nieodchylony w zadna strone
jak pobieralem jakis czas temu to byl kamulczyk koloru brazowawego, tak samo speedujacy co wtapiajacy "empatogenujacy" (XD), co sie znosilo nawzajem i profil byl bardzo nieodchylony w zadna strone