Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy grzyby psylocybinowe można palić?
13.05.2023, 19:17
Grzyby to najlepsza substancja najlepiej w można dostrzec ich cały potencjał w dawce +10g suchych z dodatkiem palonego zioła z bonga
13.05.2023, 22:11
@"Lady Giwera" nie ten dzial, ale podciagajac do rozmowy - u druidów, na cebulce, albo innym dm
dziwia mnie ludzie, ktorzy pytaja o gotowca, zamiast growkita zamowic i miec swoj zbior na dluuuugo dluuuugo, male to, miejsca nie zajmuje, zagladac dwa razy dziennie, podlewac spryskiwaczem, przypalu nie robi, jak ktos nie ma wiedzy to pomysli, ze to ozdobne
dziwia mnie ludzie, ktorzy pytaja o gotowca, zamiast growkita zamowic i miec swoj zbior na dluuuugo dluuuugo, male to, miejsca nie zajmuje, zagladac dwa razy dziennie, podlewac spryskiwaczem, przypalu nie robi, jak ktos nie ma wiedzy to pomysli, ze to ozdobne
06.01.2024, 11:05
Można ale po co. One maja w jakiś sposób nam pomóc. A paląc to nie dość że dodatkowo zanieczyszamy płuca, czyli szkodzimy sobie . To jeszcze nie wyciągamu pełni mocy z nich.
07.02.2024, 21:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2024, 21:51 przez Lifeisbrutal.)
Chyba pora spróbować tych grzybków skoro mają pomóc w leczeniu depresji byłaby to dla mnie fajna alternatywa naćpać się i jednocześnie podleczyć. Zresztą gdzieś mignęła mi oferta ostatnio.
07.02.2024, 22:59
Kiedyś nawet miałem testować ale fajnie ,że ktoś odgrzebał ten wątek to się chociaż dowiedziałem ,że bez sensu.