Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
Aktualny sort określam o niebo lepszy o poprzedniego z około 3 miesięcy temu.
Fajny aromat i fajna moc. Choć to nie to samo co HEX, gdzie 1g wystarcza na bardzo długo.
Tutaj znika na posiedzeniu 5 gram i nawet nie wiesz kiedy Pewnie zależy to od tolerki.
Ale lubię ten stan po owocu
Czasami trafi się jakaś grudka kryształu, która trzeba zmiażdżyć - jedyny mały minus - w zupełności nie przeszkadzający, według mnie
Fajny aromat i fajna moc. Choć to nie to samo co HEX, gdzie 1g wystarcza na bardzo długo.
Tutaj znika na posiedzeniu 5 gram i nawet nie wiesz kiedy Pewnie zależy to od tolerki.
Ale lubię ten stan po owocu
Czasami trafi się jakaś grudka kryształu, która trzeba zmiażdżyć - jedyny mały minus - w zupełności nie przeszkadzający, według mnie
06.05.2023, 20:02
nie ma co porownywac do hexa czy do alfy, bo te substancje to naprawde dawkowanie 30-50mg sniffem, ktory starcza na pare godzin
wiekszosc osob podejrzewa, ze wisnia jest wlasnie na cmcku, a wiadomo, ze nie ma czegos takiego jak za duzo chloroketonow xD czy to 1g czy to 5g - leci sie do konca worka
wiekszosc osob podejrzewa, ze wisnia jest wlasnie na cmcku, a wiadomo, ze nie ma czegos takiego jak za duzo chloroketonow xD czy to 1g czy to 5g - leci sie do konca worka
06.05.2023, 21:51
Ale przynajmnie spać można, bo po HEXIE to nawet 5 dniowe maratony się zdarzały ;D
15.05.2023, 23:16
Znajomy mówi że jest wiśnia aktualna zajebista będę miał niedługo przyjemność testować w weekend to napewno napiszę parę słów od siebie
07.06.2023, 12:59
I to ma smak i zapach wisienki ? Mocno czuć ten zapach jak w liquidzie ? To byłoby supcio wsam raz dla mnie
07.06.2023, 13:11
baskabarbara ta substancja nie nadaje się do robienia liquidu, i nie ma smaku, tylko zapach. To jest specjalnie do wciagania.
07.06.2023, 15:46
10.06.2023, 19:21
Nie wykluczone że zamiast MDPHP otrzymałem to coś,bojąc się wrzutek większych ilości,dochodząc do 10-30mg potem stopniowo od 40-60mg potem 80mg to ta substancja nie zadziałała,jak to euforyki,brany po trochę stopniowo.Mocny stymulant typu mdphp w takiej ilości by mnie ubił xD