Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki portfel dla kryptowalut?
14.12.2022, 05:49
Najlepiej nie trzymać krypto na gieldzie ani na portfelach przeglądarkowych.
Polecam sobie kupic Ledgera
Polecam sobie kupic Ledgera
25.05.2023, 15:52
Chłopaki, potrzebuję podpowiedzi. Otóż zainstalowałem portfel Exodus. Obejrzałem różne tutoriale odnośnie tego portfela i nie wiem co jest grane. Chodzi mi o to jak wysyłać btc? Wchodzę w portfel, klikam ikonę tą z lewej i mam tylko opcję "receive" oraz 'buy'. Nigdzie nie mogę znaleźć 'send'. Na portfelu nie mam jeszcze żadnych środków. Czy muszę najpierw go doładować by ta opcja się pojawiła?
I drugie pytanie. Wysyłając btc z tego portfela, ile na górkę doliczać by wszystko grało?
Z góry dzięki za pomoc.
I drugie pytanie. Wysyłając btc z tego portfela, ile na górkę doliczać by wszystko grało?
Z góry dzięki za pomoc.
Ratchet tak, no najpierw musisz coś mieć na portfelu żeby wysłać.
Możesz użyć albo wbudowanej opcji "buy" w portfelu i tam cie pewnie przekieruje na jakąś partnerską giełdę exodusa. Alternatywnie możesz kupić na paxful.com, bity.com, binance, w bitomacie, opcji jest pełno.
Exodus sam dolicza górkę za opłatę sieciową, przy wysyłaniu możesz zmienić czy chcesz dać większa czy mniejszą, pod uwagę ty tylko musisz wziać niewielkie wahania w kursie, ułamek całej kwoty. Na te chwilę jeśli masz możlwość to skorzystaj z innego krypto niż btc, bo ostatnimi czasy opłaty sieciowe są pojebanie wysokie
Możesz użyć albo wbudowanej opcji "buy" w portfelu i tam cie pewnie przekieruje na jakąś partnerską giełdę exodusa. Alternatywnie możesz kupić na paxful.com, bity.com, binance, w bitomacie, opcji jest pełno.
Exodus sam dolicza górkę za opłatę sieciową, przy wysyłaniu możesz zmienić czy chcesz dać większa czy mniejszą, pod uwagę ty tylko musisz wziać niewielkie wahania w kursie, ułamek całej kwoty. Na te chwilę jeśli masz możlwość to skorzystaj z innego krypto niż btc, bo ostatnimi czasy opłaty sieciowe są pojebanie wysokie
25.05.2023, 18:09
horsii dziękuję za odpowiedź. Dopiero raczkuję w tych tematach, dlatego pytam. Jutro doładuję portfel w bitomacie. No i tu mam kolejne pytanie, co lepiej wybrać. Bitomat, doładowanie portfela, wysyłka do vendora? Czy bezpośrednio z bitomatu do vendora? Zdania widzę są podzielone. A jak Ty uważasz?