Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanka 3cmc z ?
08.05.2023, 12:20
Lukas1985 po raz kolejny napisze 'no wlasnie'. Ja wiem, ze masz ogromna wiedze i ciesze sie, ze w koncu to trafiles, ale czytaj prosze ze zrozumieniem co ktos pisze. Zanim skomentujesz. Jesli to co napisalem, 'meta dziala mocniej na receptory dopy i nory' niz 3cmc to nieprawda, to chetnie dam sie wyprowadzic z bledu. Bo patrzac na wszelkie tabele, tak wlasnie jest. Moze patrze na zle - podrzuc prosze te dobre, ja lubie uczyc sie na bledach. I sluchac madrzejszych od siebie 👌
A jesli jednak to co napisalem nie mija sie z prawda, to prosze, zebys konstruowal wypowiedzi tak, zeby zachowywac kontekst slow, do ktorych sie odnosisz. Z gory dziekuje
A jesli jednak to co napisalem nie mija sie z prawda, to prosze, zebys konstruowal wypowiedzi tak, zeby zachowywac kontekst slow, do ktorych sie odnosisz. Z gory dziekuje
YOUR ATTORNEY
27.05.2023, 22:15
@up mocny mix, lecz niebezpieczny dla zdrowia, nigdy nie brałem alfy, ale przy tej samej ilości cmc, czuje że przesadziłem
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
25.06.2023, 18:04
ja tam zawsze lubie po paru godzinachzabawy na 3cmc przypalic zioło . uwielbiam ten stan
Natomiast nie lubie mieszac z alkoholem , głownie piwem , innych wysoko % nie lubie
Natomiast nie lubie mieszac z alkoholem , głownie piwem , innych wysoko % nie lubie
31.12.2023, 13:53
Znakomicie się komponuje z 3-cmc cherry old school oraz A-PVP do tego pasuje, fajny nieogar to daje bez zajebanie mocnego
01.01.2024, 11:45
Samo cmc potrafi niezle dać w czape a co dopiero mix z cherry i pvp xD jak dla mnie zbyt dużo naraz xD