Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-ho-mipt [MIPROCYNA]
10.04.2022, 20:22
Polaczenie MDMA i Psylocyny
Coś pięęęęęęęęęęęęęknego , osobiscie uwielbiałem sort w mini krysztale i go wciągać
Coś pięęęęęęęęęęęęęknego , osobiscie uwielbiałem sort w mini krysztale i go wciągać
10.04.2022, 20:28
brzmi ciekawie w jakich dawkach połączenie ?
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
11.04.2022, 03:35
Im większe tym lepiej a nowicjuszom według poradników z wikipedi ogólem ciezko o sort w krysztalee teraz. wszędzie pillsy raz wzialem od chmury 4-ho-mipta w prochu to juz podjazdu takiego nie mial ja do tego lubilem przymixowac kanna ale odradzam to nowicjuszom~!
28.04.2022, 17:41
4 Ho MIPT to był pierwszy mój psychodelik który spodobał mi się na tyle że zamawiałem go częściej niż inne rzeczy jak stymulanty, euforyki.
Kolory niesamowite i ten stan umysłu, to było coś nie do opisania.
Potem wypróbowałem 4ho met i również wspaniałą jazda.
Gdy tylko zrobi się ciepło i sezon na wypad w plener nadejdzie go trzeba będzie powtórzyć podróż w głąb siebie
Kolory niesamowite i ten stan umysłu, to było coś nie do opisania.
Potem wypróbowałem 4ho met i również wspaniałą jazda.
Gdy tylko zrobi się ciepło i sezon na wypad w plener nadejdzie go trzeba będzie powtórzyć podróż w głąb siebie
11.06.2022, 06:45
Miałem proch od rare i pilsy od lizardów i przy tych samych dawkach nie zauwazałem różnicy aleto było jakiś czas temu, teraz mam mipta od capsów w rózowych pilsach i też prochod rare ale nie dane mi narazie tripować.
Bardzo fajna trypta imo lepsza niż homet tylko bardziej mroczna i nie az tak kolorowa no i u mnie peak to w 2h sie zamyka a czasami nawet nie kiedy inne działają zdecydowanie dłużej. Czlowieku całe osiedle bym tym naćpal a taki bol że musi leżeć i chuj wie czy się doczekam
Bardzo fajna trypta imo lepsza niż homet tylko bardziej mroczna i nie az tak kolorowa no i u mnie peak to w 2h sie zamyka a czasami nawet nie kiedy inne działają zdecydowanie dłużej. Czlowieku całe osiedle bym tym naćpal a taki bol że musi leżeć i chuj wie czy się doczekam
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
17.12.2022, 15:51
Moja ulubiona tryptamina, takie bardziej wesołe 2cb, gdzie cisnąłeś > headspace.
W micro dawcę z kumplami zawsze kupa śmiechu!
Gdzie teraz po dobra miprocyne?
W micro dawcę z kumplami zawsze kupa śmiechu!
Gdzie teraz po dobra miprocyne?