Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak trafiłeś na nasze Forum? - 05/30
30.05.2023, 11:22
Oforum dowiedziałem się z ogłoszeń paraafialnych ,ksiondz tak bardzo zachwalał ze grzechem było nie obadać
Jestem bez serca ale mimo to polecam z całego serca oguem całe to nietuzinkowe forum jak i niektórych uźytników od których wiele ciekawej rc wiedzy można pozyskać.
Jestem bez serca ale mimo to polecam z całego serca oguem całe to nietuzinkowe forum jak i niektórych uźytników od których wiele ciekawej rc wiedzy można pozyskać.
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
30.05.2023, 12:21
@"PUDZILLA" owszem, ale nie zmienia to faktu, że na jakieś forum trzeba było iść jak różowe z rowera spadlo
30.05.2023, 13:08
Ja się dowiedziałem o forum z innego forum o którym tutaj nie rozmawiamy Byłem klientem escobara i pewnego słonecznego dnia z jego strony banner przekierował mnie tutaj i tak zostałem
30.05.2023, 15:38
Kumpel polecił mówi że dobre ćpanie jest i nie trzeba się motać na ulicy hehe mówił o escobarze sporo wlansie tak trafiłem na forum
31.05.2023, 04:18
Poniekąd Sergiusz mi polecił te forum😎
Wypierdolił wielki czerwony baner, że Esco i Słoń to chuje, no więc kot zaciekawiony kim jest nowy gracz na rynku (White Elephant) złożyłem u słonia tego samego dnia zamówienie, a w trakcie wymiany maili, Słoń mi pisze, że jest na tym forum.
Tego samego dnia założyłem tu konto a radości i śmiechów było co nie miara😁
Dzięki Sergiusz, ty kurwo😎
Wypierdolił wielki czerwony baner, że Esco i Słoń to chuje, no więc kot zaciekawiony kim jest nowy gracz na rynku (White Elephant) złożyłem u słonia tego samego dnia zamówienie, a w trakcie wymiany maili, Słoń mi pisze, że jest na tym forum.
Tego samego dnia założyłem tu konto a radości i śmiechów było co nie miara😁
Dzięki Sergiusz, ty kurwo😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.05.2023, 15:04
Ogólnie pamięć mam bardzo dobrą i gdybym zaprosił kogoś osobiście na forum, to bym na bank zapamiętał. W tym przypadku musiałaś mnie z kimś innym na forum pomylić
Dostałem zaproszenie od Escobara.
Dostałem zaproszenie od Escobara.