Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
01.06.2023, 18:29
Bardzo dobry ten Hex testowałem całkiem niedawno też daje 10/10 bardzo fajne libido oraz chęć do działania
(24.03.2023, 17:44)Czeslawo napisał(a): Wygląd :
Mikro kryształki, mieniące się pod światło.
Uczuleniówka: 20 mg.
Opis:
Zapach ? Dla mnie bezwonny, ale mój nosek duzo już przeszedł, więc to tylko moje odczucie.
Bezproblemowo się je rozciera na bialutki pył.
Aplikacja ( 50mg ) trochę zapiekło ale dla mnie to znak, że weszło .
Działanie ? Odczuwalny rush dopaminowy z namiastką eufo po kilku minutach.
Ręce robią sie chłodne, lekko spocone także charakterystyczne dla wielu stimów.
Dorzutka 75 mg po 30 min i podbite wcześniej efekty. Fajny stan, lekki nieogar, zacząłem ponownie kreślić, dzwoniąc do przez tel. i w między czasie parzyć kawe. Po chwili zorientowałem się, że mnie grubo porobiło zacząłem te czynności robić osobno.
Przyjęte 100 mg to w mojej opnii max na węgorza. Silny stim, także z pokorą podchodzić.
Libido UP, fajnie rozkręciała się biba na tym analogu. Warto jednak mieć na uwadzę, że Kamagra powninna być w razie "W" w szufladzie.
Podsumowanie:
To moje pierwsze spotkanie z analogiem hexa. Można znaleźć podobieństwa jak czas działania substancji ok. 1h, konsystencja przypomina najlepsze sorty hexa, jednak to jak sam pisał Escobar to nazwa handlowa produktu, także przy stosowaniu/ aplikowaniu miejcie to na uwadze.
Ciekawa alternatywa dla obecnie dostępnych stymulantów na rynku.
Pakowanie i czas lotu = dobry.
Ogólna ocena substancji : 8/5 na 10.
Escobar Dziękuję za możliwość testu w ramach konkursu.
Ładnie Czesławo wlansie na tym hexie tak jest że się rozkręca powoli a nagle jest już mega mocno hehe pamiętam to jak dziś pierwsza kreska wogole to z 20 min mi wchodziła a potem jebudup panie ferdku taniec rozdupcabiec hehe pozdr dobry Hex jest na dniach też przyczesze go
(24.03.2023, 17:44)Czeslawo napisał(a): Wygląd :
Mikro kryształki, mieniące się pod światło.
Uczuleniówka: 20 mg.
Opis:
Zapach ? Dla mnie bezwonny, ale mój nosek duzo już przeszedł, więc to tylko moje odczucie.
Bezproblemowo się je rozciera na bialutki pył.
Aplikacja ( 50mg ) trochę zapiekło ale dla mnie to znak, że weszło .
Działanie ? Odczuwalny rush dopaminowy z namiastką eufo po kilku minutach.
Ręce robią sie chłodne, lekko spocone także charakterystyczne dla wielu stimów.
Dorzutka 75 mg po 30 min i podbite wcześniej efekty. Fajny stan, lekki nieogar, zacząłem ponownie kreślić, dzwoniąc do przez tel. i w między czasie parzyć kawe. Po chwili zorientowałem się, że mnie grubo porobiło zacząłem te czynności robić osobno.
Przyjęte 100 mg to w mojej opnii max na węgorza. Silny stim, także z pokorą podchodzić.
Libido UP, fajnie rozkręciała się biba na tym analogu. Warto jednak mieć na uwadzę, że Kamagra powninna być w razie "W" w szufladzie.
Podsumowanie:
To moje pierwsze spotkanie z analogiem hexa. Można znaleźć podobieństwa jak czas działania substancji ok. 1h, konsystencja przypomina najlepsze sorty hexa, jednak to jak sam pisał Escobar to nazwa handlowa produktu, także przy stosowaniu/ aplikowaniu miejcie to na uwadze.
Ciekawa alternatywa dla obecnie dostępnych stymulantów na rynku.
Pakowanie i czas lotu = dobry.
Ogólna ocena substancji : 8/5 na 10.
Escobar Dziękuję za możliwość testu w ramach konkursu.
Ładnie Czesławo wlansie na tym hexie tak jest że się rozkręca powoli a nagle jest już mega mocno hehe pamiętam to jak dziś pierwsza kreska wogole to z 20 min mi wchodziła a potem jebudup panie ferdku taniec rozdupcabiec hehe pozdr dobry Hex jest na dniach też przyczesze go
09.06.2023, 23:33
Ciekawe jak aktualny sorcik. Jak zamówiłem dawno temu to się nie zawiodłem... Spidowal i podkręcał w pizde na maksa a na dodatek nie było zrycia i schizow więc na prawdę spoko.
10.06.2023, 07:30
Będę musiała spróbować. Hexen był moim ulubionym stimem. Może będę się czuła tak jak wtedy
12.06.2023, 09:26
Hexen analog sprawdził się w boju znakomicie ! Zarówno ja jak i szczury zadowolone bo mieliśmy tego sporo to i sporo zabawy było uskutecznione kobiety też zadowolone z odczynnika paczka szybko na miejscu kontakt wzorowy daje 10/10
12.06.2023, 11:40
Ma tę MOC, buzia się nie zamyka. A ciało, jakby to powiedzieć, odłącza się od mózgu i tańczy bujaka bujaka