Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wpływ narkotyków na mózg *Korzystny/Niekorzystny*
04.06.2023, 10:07
(03.06.2023, 04:40)Beeniepatu napisał(a):C84Sgrzyby to jedne z lepszych katalizatorow psychodeli. Ale randka z nimi nie moze byc w ciemno. Takie spotkanie trzeba przygotowac. S&S sa kluczowe, bo grzyby potrawia przytloczyc a trip jest intensywny i dlugi. Jak bedziesz w dobrym nastroju, bez jakis sytuacji, ktora starasz sie rozwiazac w glowie, w fajnym miejscu - lono natury, ze zgrana ekipa, to czas spedzicie na smiechawie i podziwianiu kolorow. Otwarcie bodzce i ich odczuwanie to grzybowa magia. Ja osobiscie nigdy nie doswiadczylem zadnych rozkmin dotyczacych np. zrozumienia, ze jestem kims innym, i takie tam. Zaden psychodelik tak na mnie nie dziala. Byc moze dlatego, ze taki mam s&s, te trip w ta strone nie pojdzie
Kiedyś na hypka wrzucałem publikacje które dawały o wiele większy dystans do grzybów czy innych psychodelików
Warto też wspomnieć, że serotonina też jest odpowiedzialna za powstawanie stresu itd.
Ja nie mówię "nie próbuj" ja mówię przemysł temat, bo większość substancji psychoaktywnych moze zadziałać dobrze a może zadziałać źle. A często może wszystko przyjsc z czasem (np negatywne odczucia).
Warto też dodać, ze zwiększona ilość serotoniny źle działa na serce i układ krwionośny.
04.06.2023, 10:22
Lukas1985 to jest oczywista sprawa, bo dotyczy wszelkiego rodzaju substancji psychoaktywnych. Zwlaszcza przy ich nadmiernym i dlugoterminowym stosowaniu.
Warte zaznaczenia jest, ze grzyby psylocybinowe (a ja o takich mowie) stanowia najrzadszy powod koniecznej naglej pomocy lekarskiej / hospitalizacji. Co jednoczesnie pokazuje, ze wciaz sa przypadki koniecznosci takiej pomocy
Warte zaznaczenia jest, ze grzyby psylocybinowe (a ja o takich mowie) stanowia najrzadszy powod koniecznej naglej pomocy lekarskiej / hospitalizacji. Co jednoczesnie pokazuje, ze wciaz sa przypadki koniecznosci takiej pomocy
YOUR ATTORNEY
04.06.2023, 21:28
jak sie przesadzi z amanitką to można zostać człowiekiem lasu jak Sokrates z yt
10.07.2023, 13:10
DLACZEGO "JAGODY LEŚNE" SĄ TAK POTĘŻNE PODCZAS UZDRAWIANIA?
Komórki mózgu i układu nerwowego są najwyższymi ośrodkami energetycznymi w Twoim ciele.
Czy wiesz, że neurony wymagają więcej energii niż typowa komórka?
W swojej praktyce klinicznej dr Robert Morse odniósł sukces w regeneracji nerwów u pacjentów na diecie całkowicie owocowej, ale zauważył, że takich samych rezultatów już nie można osiągnąć na diecie surowych lub gotowanych warzyw.
Jaka jest różnica?
Regeneracja wymaga energii, ale nie takiej, którą mierzy się kaloriami.
„Zauważyliśmy, że MÓZG I OŚRODKI NERWOWE CIAŁA ZAWIERAJĄ TKANKI O NAJWIĘKSZEJ ENERGII LUB ELEKTRYCZNOŚCI, JAKIE MAMY.
Odkryliśmy, że OWOCE MAJĄ NAJWYŻSZĄ ENERGIĘ ELEKTRYCZNĄ ZE WSZYSTKICH POKARMÓW. Woltomierze i mierniki elektromagnetyczne mogą mierzyć tę energię.
Moje własne badania kliniczne wykazały, że OWOCE REGENERUJĄ MÓZG I TKANKĘ NERWOWĄ ”. - Dr. Robert Morse
JAGODY SĄ NAJLEPSZYMI OWOCAMI DO NAPRAWY I REGENERACJI UKŁADU NERWOWEGO! Są najwyższą formą energii elektrycznej (paliwa) dla organizmu człowieka.
„Pole badań magnetyczno-elektrycznych udawania, że ludzkie ciało jest istotą elektryczną, a nasze zdrowie (siła i wytrzymałość) zależy od prądów energetycznych przepływających przez ciało”. - George S. White, lekarz medycyny
Jagody w postaci surowej (bez obróbki cieplnej) na tle wszystkich owoców są szczególnie wyróżnione, ponieważ najlepiej regenerują gruczoły i mózg!
Pozostałe owoce jagodowe, a także cytrusy, melony, arbuzy, jabłka winogrona, itd. również będą bardzo wspierać organizm, oczyszczać go, nawadniać, odżywiać, energetyzować, działać regeneracyjnie, pomagać w usuwaniu stanów zapalnych i stagnacji.
Owoce i świeżo wyciskane soki powinno spożywać się na czczo. A także nie łączyć z białkami i tłuszczami, ponieważ jest to jedno z gorszych połączeń.
Warto także nauczyć się jeść wszelakie owoce rozdzielnie, delektować się ich smakiem z pojedyncza 🙂
10.07.2023, 13:44
poradniki z chińskiej medycyny ludowej, chuj że samo słońce, a nawet odległe od nas setki milionów lat pulsary mogą być źródłem takiej energii, to wszystko dzięki jagodziankom hahahah
pseudonauka
pseudonauka
10.07.2023, 13:46
Ogółem według ajurwedy, nie powinno się jeść owoców tuż po posiłku powinny być co najmniej pół godzinne odstępy, to samo tyczy się wody, powinna być pita przed posiłkiem bądź po posiłku również z pół godzinnym odstępem. Woda powinna być letnia bądź nawet ciepła. Na czczo powinno sié pić ciepłą wodę